staraczka 88990
Fanka BB :)
27W którym dniu cyklu jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
27W którym dniu cyklu jesteś?
No to chyba za dużej filozofii tu nie ma, albo objawy zbliżającej się miesiączki albo ciąży.Kochane ból podbrzusza jak na okres ( tylko ze lekki) i biały śluz lepki o co chodzi ?nigdy tak nie miałam
To albo okres albo ciąża [emoji4] trzeba czekać. Chociaż ja śluz mam przed [emoji205]
Test wykrywa tylko pik LH, który powinien spowodować pęknięcie pęcherzyka. To czy zechce mu się pęknąć to już inna bajkaCześć Dziewczyny!
Cykle długie od 30+ do 46.
Ból jajników, test z dzisiaj 20d.c. Wczoraj też +.
Dodam, że mam PCOS.
Myślicie, że jest szansa na owu? Raz już mialam test + a okazało się, że mam torbielkę...
który Dc ?Cześć dziewczyny,
Nie było mnie tu dosyć długo... staraliśmy się z mężem 2 miesiące... później odpuściliśmy, wręcz zaczęliśmy się zabezpieczać. Jeden jedyny raz mąż w tym miesiącu skończył we mnie i oto rezultat. Jestem jednocześnie zaskoczona, szczęśliwa i przerażona bo moje życie teraz się zmieni... dodam również że oba testy robione po południu gdzie mocz był mocno rozcięczony...
Gratulacje!Cześć dziewczyny,
Nie było mnie tu dosyć długo... staraliśmy się z mężem 2 miesiące... później odpuściliśmy, wręcz zaczęliśmy się zabezpieczać. Jeden jedyny raz mąż w tym miesiącu skończył we mnie i oto rezultat. Jestem jednocześnie zaskoczona, szczęśliwa i przerażona bo moje życie teraz się zmieni... dodam również że oba testy robione po południu gdzie mocz był mocno rozcięczony...