K
karolinka1992
Gość
ja widzęDziewczyny czy ten test jest negatywny ? 10 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja widzęDziewczyny czy ten test jest negatywny ? 10 dpo
Coś tam niby widać ale stanowczo za wcześnie testowałas za pare dni bym powtórzyła albo poszła na betęDziewczyny czy ten test jest negatywny ? 10 dpo
Witam mam na imię Paulina i jestem tu nowa. Mam 26 lat i dwójkę dzieciaczków, córka 4 latka i synek 2 latka i chcemy trzecie po drugiej ciąży zaczęłam brać zastrzyki anty przez okres jakiś 9 miesięcy ale przeszłam na tabletki i brałam je od 17 stycznia do 15 marca czyli niedawno odstawiłam i nie wiem czy wogóle jest szansa na tak szybkie zajście w kolejną ciąże? Przez okres brania zastrzyków nie miałam okresu, dopiero po pierwszych tabletkach dostałam i miałam już dwa razy okres. Ostatni okres był 12.03 a sex był 19.03 i 25.03. Od niedawna zaczęły boleć mnie piersi, podbrzusze i jajniki i kłucie w brzuchu mam czasami a dziś miałam tak silny ból brzucha i biegunkę ale tylko raz i katar mam czuję takie lekkie rozbicie jakby mnie przeziębienie łapało
Kopiuj- Wklej . A ten był robiony dzisiaj , a poprzednio w piątek jeszcze ciemniejsza kreska, ale na usg brak jakichkolwiek oznak owulacji Cuda na kiju.no to ci powiem że pierwsze słyszę. wiem że poziom lh jest wysoki z tad tak na testach wychodzi A sam moment owulacji jest tak nieznacznie zróżnicowany do obecnego poziomu od momentu wzrostu pęcherzyków do samego pęknięcia. No A twoj test wygląda jak mój dziś . Hahahahaha
Kopiuj- Wklej [emoji16]. A ten był robiony dzisiaj , a poprzednio w piątek jeszcze ciemniejsza kreska, ale na usg brak jakichkolwiek oznak owulacji [emoji2368] Cuda na kiju.
To to wiem. Chodzi o to, ze pozytywny test owulacyjny wyszedł w piątek i teraz w środę, wiec myśle, ze cos nie gra. Wydaje mi się, ze normalnie powinien wyjść pozytywny w pewnym krótkim okresie czasu. W moim przypadku to już 5 dni różnicy. A jeden pozytywny już miałam, a owulacji nie ma tak naprawdę. Pisze o tym właśnie dlatego, ze chce zwrócić uwagę, ze pozytywny test nie znaczy zawsze wystąpienie owulacjiAle czemu? Przecież pozytywny test owulacyjny nie oznacza, ze owulacja będzie.
To to wiem. Chodzi o to, ze pozytywny test owulacyjny wyszedł w piątek i teraz w środę, wiec myśle, ze cos nie gra. Wydaje mi się, ze normalnie powinien wyjść pozytywny w pewnym krótkim okresie czasu. W moim przypadku to już 5 dni różnicy. A jeden pozytywny już miałam, a owulacji nie ma tak naprawdę. Pisze o tym właśnie dlatego, ze chce zwrócić uwagę, ze pozytywny test nie znaczy zawsze wystąpienie owulacji
Dziewczyny ja w tym miesiącu pierwszy raz robiłam badania LH i FSH w 5 dniu cyklu. Wartości wyszły takie - FSH 7,8, a LH 12,9. Już wiem ze coś jest nie tak. W piątek mam wizytę u gin, dziadują nie mógł zadzwonić. Proszę o jakieś podpowiedzi z doświadczenia, czy ktoś się z tym spotkał i jak to było interpretowane [emoji3590].