reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

No to ja miałam wręcz bordowa, tak bardzo się różniła od kontrolnej 😁. Dziś 13 dzień cyklu i znowu test owu pozytywny 🤪. Ja chyba cały cykl będę „ płodna”. Dla mnie to oznaka, ze poprostu jest jakieś zaburzenie hormonalne. Może to tez być związane z wydarzeniami jakimiś stresującymi lub na odwrót bardzo pozytywnymi, bo nas emocjonują 🙂. Dziś mam konsultacje z gin a w piątek na usg by zobaczyć o co chodzi. Tez gdzie czytałam, ze ciagle pozytywne testy owu to jest jeden z objawów PCO, ale ręki nie dam uciąć 😁.
no to ci powiem że pierwsze słyszę. wiem że poziom lh jest wysoki z tad tak na testach wychodzi A sam moment owulacji jest tak nieznacznie zróżnicowany do obecnego poziomu od momentu wzrostu pęcherzyków do samego pęknięcia. No A twoj test wygląda jak mój dziś . Hahahahaha

reklama
No to widzę, że u Was dużo zmian 🙂 Mój mąż niestety nie chce iść do androloga z wynikami, w ogóle nie chce rozmawiać na ten temat. Orzechy nie smakują mu, ale je na przymus 😄 A co to clostilbegyt?
My wyniki powtarzamy na początku maja i mam nadzieję, że do tego czasu okaże się, że nie będziemy musieli 😁 Wam też tego życzę.
Clostilbegyt to lek na stymulacje hormonalną. Z tego co wiem, to dużo kobiet go bierze też. Póki co po 2 ty g brania skoczyły do góry hormony - fsh (odpowiedzialny właśnie za ilość plemników) oraz testosteron.
My powtarzamy badanie w czerwcu.
Też Wam życze, żeby nie trzeba było już, bo będą kreski :)

Dziewczyny czy ten test jest negatywny ? 10 dpo

Załączniki

• 20210331_153339.jpg
    20210331_153339.jpg
    336,9 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Do góry