Cześć dziewczyny! U mnie dzisiaj rano niespodzianka w postaci dwóch kreseczek. To był nasz pierwszy cykl staran, nawet nie sądziliśmy, że za pierwszym razem się uda. Cieszymy się, ale i zarazem boimy... W grudniu serduszko naszego pierwszego dzidziusia przestało bić...
reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji122] życzę żeby tym razem się wszystko ułożyło [emoji846]Cześć dziewczyny! [emoji846] U mnie dzisiaj rano niespodzianka w postaci dwóch kreseczek. To był nasz pierwszy cykl staran, nawet nie sądziliśmy, że za pierwszym razem się uda. [emoji846] Cieszymy się, ale i zarazem boimy... W grudniu serduszko naszego pierwszego dzidziusia przestało bić...
Gosiara
Zaciekawiona BB
Magdalena09
Gratulacje [emoji122][emoji3526]Dziewczynki rano test ewidentnie pozytywny, teraz tylko wytrzymać do terminu miesiączki i do lekarza żeby tylko nic się nie podziało. Mam duphoston od mojej ginekolog 2x1 także działamy;*
Gosiara
Zaciekawiona BB
Kochana kiedy wybierasz sie do lekarza? Gratulacje fasolkiCześć dziewczyny! U mnie dzisiaj rano niespodzianka w postaci dwóch kreseczek. To był nasz pierwszy cykl staran, nawet nie sądziliśmy, że za pierwszym razem się uda. Cieszymy się, ale i zarazem boimy... W grudniu serduszko naszego pierwszego dzidziusia przestało bić...
staraczka_22
U mnie dzisiaj biel aż w oczy razi.
staraczka_22
I czuje się jak jakieś dno bo nie wiem na co liczyłam.
Gosiara
Zaciekawiona BB
kochana może jeszcze wyjdą II kreski który DC?I czuje się jak jakieś dno bo nie wiem na co liczyłam.
staraczka_22
W 31dc robiłam test był negatywny i dzisiaj 35dc też jest negatywny.
reklama
Gosiara
Zaciekawiona BB
A jak długie masz cykle? może owulacja była późno ?W 31dc robiłam test był negatywny i dzisiaj 35dc też jest negatywny.
Podziel się: