reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Tak, ale podam Ci na Swoim przypadku, że testy miałam też ledwo co widoczne jak Twoje. Poszłam do gina zrobił bete I usg. Na usg torbiel. Beta 12,5 po 48h powtórka była już ponad 30. I mam synka 3 letniego. Więc Kochana wszystko możliwe [emoji16][emoji6]
Masz na myśli, że przez torbiele wychodził fałszywie dodatni test, tak? A ciąży brak?

reklama
Tak, ale podam Ci na Swoim przypadku, że testy miałam też ledwo co widoczne jak Twoje. Poszłam do gina zrobił bete I usg. Na usg torbiel. Beta 12,5 po 48h powtórka była już ponad 30. I mam synka 3 letniego. Więc Kochana wszystko możliwe [emoji16][emoji6]
Takie historie rodzą we mnie nadzieje 😍 ja też mam teraz taką sytuację że 24dc i cień cienia ledwo widoczny gołym okiem z nie-porannego moczu , a zdjęciu chyba nawet nie byłoby widać 😬 zobaczymy jak to się rozwinie 🤞🏻

Słyszałam właśnie o takich sytuacjach, że na USG widoczna "torbiel" na jajniku, a potem okazywało się, że to po prostu powiększone ciałko żółte i była ciąża 😁

U mnie dziś 41 dc i też brak @. To mój drugi cykl po zabiegu łyżeczkowania w styczniu. Byłam u gin we wtorek to mówił, ze jest ok ginekologicznie. Mam czekać do niedzieli. Jak nie przyjdzie to Duphaston na wywołanie.
Ja też miałam w styczniu zabieg łyżeczkowania, też jestem w 2 cyklu po zabiegu, mam jeszcze prawie tydzień do [emoji204], ale wiem że ten cykl też nie był udany... Powodzenia, byle u Ciebie skończyło się optymistycznie

reklama
Do góry