Ja raczej jestem z tych co libido w skali od 1 do 10 wynosi 0, ale w okresie płodnym kochamy się codziennie w tym cyklu 8 razy pod rząd i tak nic z tego nie wychodzi [emoji2368]Hej! Miłęgo dnia
I jestem takiego zdania jak Wy chociaż my dość często mamy chęci, więc nawet poza staraniami i tak wychodzi nam co 2 dzień mniej więcej. A propo zajścia od pojedynczego stosunku, moja przyjaciółka właśnie się dowiedziała, ze tak zaszła - poszła na monitoring, okazało się, ze pęcherzyk dzień wcześniej pękł, a ona akurat zaszała z mężem a starali się 2 lata... Więc dla nas tez jest nadzieja!
reklama
Iza-09
Fanka BB :)
Z karcianych gier polecam najlepszą gre o kotachMy uwielbiamy planszówki i gry karciane muszę zobaczyć tę grę
Patka77
Hej Przykro mi Ja podobnie, 96 i niestety poronienie. Jak widać nawet młode kobiety mają problem z utrzymaniem czy zajściem w ciążę.Ja jestem rocznik 96 I pierwsze starania zakończyły się poronieniem i cp
Gryfin
Myślałam, że zapomniałaś napisać nazwę a to ta gra się tak nazywa sprawdzę! Dzięki za info Moja mama kocha koty jej pewnie też się spodobaZ karcianych gier polecam najlepszą gre o kotach
Marcysia66
U mnie znowu jakies anomalia pisalam ze wczoraj miałam sluz płodny jakis taki 2 dni po okresie ktory trwal 2 dni w sumie....były juz jedne przytulanki a tu dzis cooo krwawienie kurde skad to sie wzielo .....nie wiem czy to okres wrocil czy jak....narazie troche krwi jest ciekawe czy się rozkręci czy to jakies resztki ale juz 2 dni byl spokoj ....moze po tabletkach anty takie cyrki.....
Iza-09
Cześć dziewczyny
W tym miesiącu podejmujemy kolejne starania (zaczęliśmy w grudniu 2020). Mam już za sobą jedną ciążę biochemiczną, która nastąpiła w lutym. Wczoraj w 11dc wykonałam test owu i pojawiła sie jasna kreska, także zakładam, że do owulacji pozostalo 2 -3 dni. Także działamy
W tym miesiącu podejmujemy kolejne starania (zaczęliśmy w grudniu 2020). Mam już za sobą jedną ciążę biochemiczną, która nastąpiła w lutym. Wczoraj w 11dc wykonałam test owu i pojawiła sie jasna kreska, także zakładam, że do owulacji pozostalo 2 -3 dni. Także działamy
Magdalena09
Tobie również miłego dnia, u mnie dzisiaj 39dc a @ nie widać... Mogłaby już przyjść i zacząć nowy cykl.Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Jak się dziś czujecie? Który dc? U mnie 35dc nadal czekam na @ ... Oby zjawiła się niedługo bo czuję, że tracę czas a mogłabym już zacząć nowy cykl [emoji4]
Magdalena09
Ile lekarzy tyle opinii, mi wyszło 2,4 i lekarz powiedział że jest bardzo dobre. Że do 2,5 powinno być [emoji848]Cześć! Jeśli chodzi o TSH to masz za wysokie jak na starania, powinno wynosić od 1,00 do maksimum 2,00
Gryfin
A jakie długie zazwyczaj masz cykle?Tobie również miłego dnia, u mnie dzisiaj 39dc a @ nie widać... Mogłaby już przyjść i zacząć nowy cykl.
reklama
Magdalena09
31dni ale jestem po poronieniu w styczniu i nie chce mi organizm wrócić na właściwe tory [emoji2955] więc pewnie jeszcze chwilę poczekam
A jakie długie zazwyczaj masz cykle?
Podziel się: