reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej! Miłęgo dnia :)

I jestem takiego zdania jak Wy :D chociaż my dość często mamy chęci, więc nawet poza staraniami i tak wychodzi nam co 2 dzień mniej więcej. A propo zajścia od pojedynczego stosunku, moja przyjaciółka właśnie się dowiedziała, ze tak zaszła - poszła na monitoring, okazało się, ze pęcherzyk dzień wcześniej pękł, a ona akurat zaszała z mężem :D a starali się 2 lata... Więc dla nas tez jest nadzieja!
Ja raczej jestem z tych co libido w skali od 1 do 10 wynosi 0, ale w okresie płodnym kochamy się codziennie w tym cyklu 8 razy pod rząd i tak nic z tego nie wychodzi [emoji2368]

reklama
U mnie znowu jakies anomalia pisalam ze wczoraj miałam sluz płodny jakis taki 2 dni po okresie ktory trwal 2 dni w sumie....były juz jedne przytulanki a tu dzis cooo krwawienie kurde skad to sie wzielo .....nie wiem czy to okres wrocil czy jak....🤔😒narazie troche krwi jest ciekawe czy się rozkręci czy to jakies resztki ale juz 2 dni byl spokoj ....moze po tabletkach anty takie cyrki.....

Cześć dziewczyny ;)

W tym miesiącu podejmujemy kolejne starania (zaczęliśmy w grudniu 2020). Mam już za sobą jedną ciążę biochemiczną, która nastąpiła w lutym. Wczoraj w 11dc wykonałam test owu i pojawiła sie jasna kreska, także zakładam, że do owulacji pozostalo 2 -3 dni. Także działamy:)

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Jak się dziś czujecie? Który dc? U mnie 35dc nadal czekam na @ ... Oby zjawiła się niedługo bo czuję, że tracę czas a mogłabym już zacząć nowy cykl [emoji4]
Tobie również miłego dnia, u mnie dzisiaj 39dc a @ nie widać... Mogłaby już przyjść i zacząć nowy cykl.

reklama
Do góry