reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Tobie również miłego dnia, u mnie dzisiaj 39dc a @ nie widać... Mogłaby już przyjść i zacząć nowy cykl.
U mnie dziś 41 dc i też brak @. To mój drugi cykl po zabiegu łyżeczkowania w styczniu. Byłam u gin we wtorek to mówił, ze jest ok ginekologicznie. Mam czekać do niedzieli. Jak nie przyjdzie to Duphaston na wywołanie.

Cześć Dziewczyny. Jestem tu nowa, choć w stażu jeśli chodzi o starania to już trochę dinozaur. Pierwszy raz w ciągu 2,5 roku mam sytuację z niejasnymi testami ciążowymi.
Zrobiłam 3 testy z różnych 3 firm.
Pierwszy 23 dc (11 lub 12 dpo wg testu owulacyjnego), kolejny 24 dc (12 lub 13 dpo), i ostatni 26 dc (14 lub 15 dpo). Wszystkie testy pokazały taki cień cienia cienia, że nie potrafię wywnioskować wiele. W ciągu 4 dni kreska powinna ciemnieć, wiem o tym, dlatego nie liczę na wiele... Ale ciekawa jestem Waszej opinii - wiem, że macie też duże doświadczenie. Mam dość intensywne kłucie w obydwu jajnikach naprzemiennie od tych kilku dni. Pytanie czy to nie torbiele.

Załączniki

• 762E4D1F-2CC1-444E-A175-6C94B4D31E93.jpeg
    762E4D1F-2CC1-444E-A175-6C94B4D31E93.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 148
  • E23A2FAF-DAE3-4F44-8378-FF578630B89F.jpeg
    E23A2FAF-DAE3-4F44-8378-FF578630B89F.jpeg
    213,5 KB · Wyświetleń: 142
Cześć Dziewczyny. Jestem tu nowa, choć w stażu jeśli chodzi o starania to już trochę dinozaur. Pierwszy raz w ciągu 2,5 roku mam sytuację z niejasnymi testami ciążowymi.
Zrobiłam 3 testy z różnych 3 firm.
Pierwszy 23 dc (11 lub 12 dpo wg testu owulacyjnego), kolejny 24 dc (12 lub 13 dpo), i ostatni 26 dc (14 lub 15 dpo). Wszystkie testy pokazały taki cień cienia cienia, że nie potrafię wywnioskować wiele. W ciągu 4 dni kreska powinna ciemnieć, wiem o tym, dlatego nie liczę na wiele... Ale ciekawa jestem Waszej opinii - wiem, że macie też duże doświadczenie. Mam dość intensywne kłucie w obydwu jajnikach naprzemiennie od tych kilku dni. Pytanie czy to nie torbiele.
Cześć! Faktycznie jakieś cień cienia cienia widać, a pokazały się w wyznaczonym czasie? Najpewniejsza będzie beta, myślę że nic innego tu dziewczyny Ci nie napiszą, mimo to trzymam kciuki żeby to była ciąża 😉

U mnie dziś 41 dc i też brak @. To mój drugi cykl po zabiegu łyżeczkowania w styczniu. Byłam u gin we wtorek to mówił, ze jest ok ginekologicznie. Mam czekać do niedzieli. Jak nie przyjdzie to Duphaston na wywołanie.
No właśnie też się zastanawiam czy nie pójść do innego lekarza i sprawdzić czy wszystko ok bo swoją wizytę mam dopiero w połowie kwietnia.

Cześć! Faktycznie jakieś cień cienia cienia widać, a pokazały się w wyznaczonym czasie? Najpewniejsza będzie beta, myślę że nic innego tu dziewczyny Ci nie napiszą, mimo to trzymam kciuki żeby to była ciąża 😉
Tak, pojawiły się, mam wrażenie że po chwili wręcz zbledły trochę jak chciałam zrobić zdjęcie. Gdyby nie to, że to na aż 3 testach tak wyszło to nawet bym o tym cieniu cienia cienia nie myślała jak o szansie na ciążę, ale że za każdym razem tak jest... to troszkę dziwne. Obawiam się biochemicznej :< Właśnie byłam na becie. Czekam. Dziękuję za dobre słowa :*

Tak, pojawiły się, mam wrażenie że po chwili wręcz zbledły trochę jak chciałam zrobić zdjęcie. Gdyby nie to, że to na aż 3 testach tak wyszło to nawet bym o tym cieniu cienia cienia nie myślała jak o szansie na ciążę, ale że za każdym razem tak jest... to troszkę dziwne. Obawiam się biochemicznej :< Właśnie byłam na becie. Czekam. Dziękuję za dobre słowa :*
Napisz jak dostaniesz wynik ✊💛Powodzenia!

Faktycznie trochę to wygląda na biochemiczna. Bo jednak kreska z dnia na dzień powinna być coraz ciemniejsza. Swoją drogą spotkałam się też tutaj na forum u których wychodziły bladziochy przez torbiele. Dobrze, że poszłaś na bete, ale i tak mimo wszystko wybierz się też do gina[emoji6][emoji6][emoji6]

Faktycznie trochę to wygląda na biochemiczna. Bo jednak kreska z dnia na dzień powinna być coraz ciemniejsza. Swoją drogą spotkałam się też tutaj na forum u których wychodziły bladziochy przez torbiele. Dobrze, że poszłaś na bete, ale i tak mimo wszystko wybierz się też do gina[emoji6][emoji6][emoji6]
Masz na myśli, że przez torbiele wychodził fałszywie dodatni test, tak? A ciąży brak?

reklama
Bladziochy przez torbiele? To możliwe?

Do góry