reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Tak, ale podam Ci na Swoim przypadku, że testy miałam też ledwo co widoczne jak Twoje. Poszłam do gina zrobił bete I usg. Na usg torbiel. Beta 12,5 po 48h powtórka była już ponad 30. I mam synka 3 letniego. Więc Kochana wszystko możliwe [emoji16][emoji6]
Masz na myśli, że przez torbiele wychodził fałszywie dodatni test, tak? A ciąży brak?

reklama
Tak, ale podam Ci na Swoim przypadku, że testy miałam też ledwo co widoczne jak Twoje. Poszłam do gina zrobił bete I usg. Na usg torbiel. Beta 12,5 po 48h powtórka była już ponad 30. I mam synka 3 letniego. Więc Kochana wszystko możliwe [emoji16][emoji6]
Takie historie rodzą we mnie nadzieje 😍 ja też mam teraz taką sytuację że 24dc i cień cienia ledwo widoczny gołym okiem z nie-porannego moczu , a zdjęciu chyba nawet nie byłoby widać 😬 zobaczymy jak to się rozwinie 🤞🏻

Słyszałam właśnie o takich sytuacjach, że na USG widoczna "torbiel" na jajniku, a potem okazywało się, że to po prostu powiększone ciałko żółte i była ciąża 😁

U mnie dziś 41 dc i też brak @. To mój drugi cykl po zabiegu łyżeczkowania w styczniu. Byłam u gin we wtorek to mówił, ze jest ok ginekologicznie. Mam czekać do niedzieli. Jak nie przyjdzie to Duphaston na wywołanie.
Ja też miałam w styczniu zabieg łyżeczkowania, też jestem w 2 cyklu po zabiegu, mam jeszcze prawie tydzień do [emoji204], ale wiem że ten cykl też nie był udany... Powodzenia, byle u Ciebie skończyło się optymistycznie

reklama
Do góry