reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Ja też miałam w styczniu zabieg łyżeczkowania, też jestem w 2 cyklu po zabiegu, mam jeszcze prawie tydzień do [emoji204], ale wiem że ten cykl też nie był udany... Powodzenia, byle u Ciebie skończyło się optymistycznie
My się nie staraliśmy teraz. Plan był w kwietniu, ale nie wiem jak z moimi cyklami będzie i badania immunologi mam do konsultacji.

reklama
Ja jestem z czerwca 95' 😁
Tak, 3 lata 😓 W czerwcu 2018 wzięliśmy ślub a zaczęliśmy starania w styczniu 2018, pół roku przed ślubem.
Miałam w trakcie przeprowadzkę, zmianę pracy, narodziny bratanicy i narodziny syna najlepszej przyjaciółki, także ciężko powiedzieć w moim przypadku że to "głowa" jest problemem bo miałam przez te 3 lata dużo rzeczy które bardzo mocno zajmowały mój umysł i odciągały uwagę od starań a jednak mimo to... 🤷🏻‍♀️ nigdy nie byłam w ciąży
Ooo A jaki dzień magicznego czerwca. Ja w 2018 roku odpuscilam starania po wieści o invitro teraz na nowi zaczynam jak torpeda heheh

Tak, ale podam Ci na Swoim przypadku, że testy miałam też ledwo co widoczne jak Twoje. Poszłam do gina zrobił bete I usg. Na usg torbiel. Beta 12,5 po 48h powtórka była już ponad 30. I mam synka 3 letniego. Więc Kochana wszystko możliwe [emoji16][emoji6]
Dziękuję! Wszystkim Wam dziewczyny bardzo dziękuję. :* Niestety nie mamy wpływu na ostateczny wynik, a czekanie tak wykańcza :< Trzymam za Was równiez najmocniej kciuki. PS. chciałam sprawdzić wynik bety - nie było, za pół godziny odświeżam i komunikat "Przerwa techniczna, Ze względu na prace serwisowe dostęp do wyników badań online jest niemożliwy" - akurat dziś!

Takie historie rodzą we mnie nadzieje 😍 ja też mam teraz taką sytuację że 24dc i cień cienia ledwo widoczny gołym okiem z nie-porannego moczu , a zdjęciu chyba nawet nie byłoby widać 😬 zobaczymy jak to się rozwinie 🤞🏻
Kasiu, może spróbuj ze zdjęciem? powspieramy się. trzymam za Ciebie kciuki :) jeden tylko test robiłaś? planujesz betę? jak to znosisz? bo ja ostatnio mam duży problem z akceptacją stresu i po prostu aż utrudnia mi to funkcjonowanie, tak mi ciągle dudni w klatce piersiowej.

Dziękuję! Wszystkim Wam dziewczyny bardzo dziękuję. :* Niestety nie mamy wpływu na ostateczny wynik, a czekanie tak wykańcza :< Trzymam za Was równiez najmocniej kciuki. PS. chciałam sprawdzić wynik bety - nie było, za pół godziny odświeżam i komunikat "Przerwa techniczna, Ze względu na prace serwisowe dostęp do wyników badań online jest niemożliwy" - akurat dziś!
ja miałem tak jak dodawali wyniki

Co do wieku to ja jestem '96 rocznik i mam juz 4,5 letnia corke, wiec przygode z macierzynstwem zaczelam bardzo wczesnie, ale wlasnie tak oboje chcielismy. Maz jest ode mnie starszy i tez sie cieszy ze zabralismy sie szybko za dzieci. Nie kazdy czuje potrzebe zeby sie wyszalec 🤷‍♀️☺️

Nie bylo mnie tu caly dzien prawie i ile stron do czytania mialam 🤪

Kasiu, może spróbuj ze zdjęciem? powspieramy się. trzymam za Ciebie kciuki :) jeden tylko test robiłaś? planujesz betę? jak to znosisz? bo ja ostatnio mam duży problem z akceptacją stresu i po prostu aż utrudnia mi to funkcjonowanie, tak mi ciągle dudni w klatce piersiowej.

Dziękuję, nawet nie wiesz jak mnie takie po prostu dobre, ciepłe słowa na duchu podnoszą 😘🥰 tak, test robiłam tylko jeden, wczoraj o około 16, nawet nie wiem czy później nie sciemnial bo po przepisowych 3 minutach go wywaliłam 🥴
Bety nie mam w planach, mieszkam w Niemczech i w mieście w którym mieszkam nie ma takich laboratoriów które "prywatnie" robią takie badania, trzeba iść do lekarza ze wszystkim. A w naszej klinice jest ogólnie drogo i myślę że za bete wzieliby ode mnie przynajmniej 50€, tyle płaciłam wcześniej za bodajże poziom żelaza i D3 😬
Wiesz co ja ogólnie żyję w dużym stresie i nie odczuwam tego aż tak bardzo, chociaż nie powiem, za każdym razem jak mam robić test to ręce mi się trzęsą i gorąco mnie oblewa...
U mnie się to raczej tak objawia ze spać nie mogę, albo ciągle na okrągło sni mi się że albo jestem w ciąży albo właśnie urodziłam 😥

reklama
@niematkawariatka a tutaj zdjęcie rzeczonego testu 🙈
20210318_190747.jpg

Do góry