reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ile dniowe masz cykle, ze w 29 Dniu jest słaba kreseczka?
Co 29dni.
Według testu owulacyjnego i dosc obfitego śluzu..21.02 pokazała mi się buźka(mocna druga kreska) według kalendarzyka powinnam mieć owulacje wcześniej no ale widocznie się przesunęło. A 4.03 1 raz testowałam
Mam zacząć się martwić ta słabą kreska?

reklama
Co 29dni.
Według testu owulacyjnego i dosc obfitego śluzu..21.02 pokazała mi się buźka(mocna druga kreska) według kalendarzyka powinnam mieć owulacje wcześniej no ale widocznie się przesunęło. A 4.03 1 raz testowałam
Zrób jutro betę zamiast się martwić i robić kolejne testy 🤗. Pewnie wszystko jest w porządku, zależy jakiej czułości masz testy :).

Co 29dni.
Czyli 12 dni po owulacji robiłaś test i wyszła blada kreska? Już dziś masz pewnie wyższe stężenie

Cześć kochane kobitki... czytam wasze wiadomości już od dłuższego czasu. Bardzo Wam wszystkim kibicuje i trzymam za nas wszystkich kciuki aby najbliższe cykle były szczęśliwe. Z partnerem o dzidzie staramy się od stycznia dopiero, jednak ze względu na rozłąkę nie zawsze możemy trafić na te dni :);) Byłam ostatnio u ginekologa, na jednym jajniku pecherzyki ułożone w jeden wielki koral przypominają pcos. Ginekolog sama nie jest w stanie narazie potwierdzić, przepisała Ovarin. Wszystkie badania hormonalne są Ok, cytologia również. Narazie biorę ovarin i w następnym cyklu będziemy monitorować owulacje :) tak wiec jestem dobrej mysli. Wczoraj powinnam dostać @ a dziś z ciekawości zrobiłam test i nie wiem czy cos tam widać??? Czy to moje urojenia hehe
Dziewczyny dziś nie wytrzymałam i zrobiłam drugi test... Czyżby to było moje szczęście??? 😍😍 Umieram ze szczęścia po cichu ale tez jednoczenie nie chce się nakręcić za bardzo.. pierwszy test był robiony w dniu miesiączki drugi robiłam dziś w 33dc. Kreska jest mocniejsza jakby

Załączniki

• F775FCE2-68A2-4AE8-B394-3F75EA384AA0.png
    F775FCE2-68A2-4AE8-B394-3F75EA384AA0.png
    393,3 KB · Wyświetleń: 163
Dziewczyny dziś nie wytrzymałam i zrobiłam drugi test... Czyżby to było moje szczęście??? 😍😍 Umieram ze szczęścia po cichu ale tez jednoczenie nie chce się nakręcić za bardzo.. pierwszy test był robiony w dniu miesiączki drugi robiłam dziś w 33dc. Kreska jest mocniejsza jakby
Chyba to jest to- gratulacje mamuska😍

@Czas na bobasa ❤️ tutaj widać już wyraźną kreskę :). Gratulacje!
Jeżeli jest to mój bobas to zacznę wierzyć w cuda. W tym samym cyklu gdy było przytulanko (około 18dc) moja ginekolog stwierdziła cykl bezowulacyjny a od marca miałyśmy rozpaczać stymulację🙈 Jednak okazało się, ze była owulacja 😄 nie do wiary.. totalnie odpuściliśmy z przekonaniem ze owulacji nie ma. Drugi cykl stran okazałby się owocny? Jeszcze dodam ze byłam u ginekologa w 25dc i Pani Doktor stwierdziła pęcherzyk przetrwały 🤷‍♀️ Po chwili dodała, ze jednak zebrał się płyn owodniowy w endo wiec może była ta owulacja sama nie wie.

reklama
Do góry