reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Muszę oficjalnie stwierdzić że mój organizm ześwirowal. Cykle regularnie 29 dniowe. 🙉 powinna być 05.03. Brak 🙉. W tym dniu bóle podbrzusza typowe dla nadchodzącego okresu. zrobiłam beta HCG. Wynik negatywny. Dziś 32dc, a koleżanki 🙉 ani widu ani slychu. Wszelkie dolegliwości przedokresowe ustapily.
Ręce mi na to wszystko opadają.
Mialam tak pare miesiecy temu, tak czasem niby sie moze zadziać 🤭 Tak tekst usłyszałam od ginekologa ... I wtedy mi sie spozniał ponad 2 tygodnie.
Jak tam sie czujesz?

Hej dziewczyny,
Przywitam się powolutku 🤗 od nowego cyklu zaczynamy na nowo starania, pierwsze w tym roku. We wrześniu ciąża biochemiczna, udało się w drugim cyklu starań, ale niestety radość długo nie trwała. Zrobiliśmy sobie przerwę i teraz zaczynamy na nowo 💕. W między czasie w badaniach genetycznych wyszła mutacja PAI1 plus MTHFR więc zaczynamy z acard 75, femibion i bromergon 2,5 bo i prolaktyna podwyższona 😏 Także czekam na @, powinna być za 2/3 dni i pełna optymizmu czekam na dwie kreski 😄

Ja jutro 29 dc 🙂 nie chce wcześniej ,nie chce się zrazić, już tych testów zrobiłam dużo przez 9 miesięcy starań , ten cykl podeszłam na luzie na spokojnie i zobaczymy
Trzymam kciuki kochana!!
Ja wlasnie dzisiaj zrobilam test owulacyjny i wyszła mi kreska, nie taka jak kontrolna ale wyszła :D To oznacza ze albo jutro albo pojutrze bede miala taka kontrolną i wygląda na to ze owulacja do mnie przyjdzie szybciej niż wskazuje mi aplikacja. 🙋‍♀️🙋‍♀️

Hej dziewczyny,
Przywitam się powolutku 🤗 od nowego cyklu zaczynamy na nowo starania, pierwsze w tym roku. We wrześniu ciąża biochemiczna, udało się w drugim cyklu starań, ale niestety radość długo nie trwała. Zrobiliśmy sobie przerwę i teraz zaczynamy na nowo 💕. W między czasie w badaniach genetycznych wyszła mutacja PAI1 plus MTHFR więc zaczynamy z acard 75, femibion i bromergon 2,5 bo i prolaktyna podwyższona 😏 Także czekam na @, powinna być za 2/3 dni i pełna optymizmu czekam na dwie kreski 😄
Trzymamy kciuki za Ciebie!
Dobrze ze na spokojnie do tego podchodzicie teraz a nie po tamtych wydarzeniach, niby biochemiczna ale jednak zostawia po sobie emocje. 😕
A jak sie czujesz? Masz juz objawy @?

Witajcie staraczki. Chciałabym wam opowiedzieć nasza historie. Wraz z mężem staramy się od półtora roku o bobasa. Wydałam majątek na wizyty u ginekologa, monitorowania itp. Każdy mowil nie myślcie o tym wyluzucjie. W końcu zdecydowaliśmy się na badania nasienia które przyniosły smutne wieści. Maz ma w 99% nieprawidłowe plemniki przez które nie możemy zajść w ciaze😥 przez miesiąc ma stosować parenton co ma jakos je pobudzić i powtórzyc badanie. Dlatego badajcie się oboje bo my kobiety chodzimy badamy się wzdłuż i wszesz psychika nam szaleje a czasem to mężczyzna ma jakiś problem który daj boze da się wylecz❤

reklama
Dziewczyny czy to może być oznaka ciąży ? Nigdy nie miałam kremowego śluzu a występuje nie jest go dużo ale jest, jest to mój 17dc moje piersi są większe wyszły na nich żyły

Do góry