reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja tak samo.. czekam na miesiączke bo się menda spóźnia i zaczynam 3 cykl starań ;)
Super! Nawet jak bedzie trzeba to i 8 cykli sie przejdzie, ale wiadomo ze chciałoby się juz teraz 😍 Chociaz u mnie jest gorzej, bo mąż nogę ma zlamaną i 3 tygodnie bez.... to dla mnie masakra! Ale mowi, ze jest gotowy zaczac dzialac wieczoren to zobaczymy co to wyjdzie 😂

Dobry wieczór ☺️ w tym miesiącu zaczęłam używać testów owulacyjnych, dokładnie dziś trzeci dzień. Mój cykl trwa ok 25-26 dni, aktualnie mam 11 dzień cyklu. Jak narazie paski nie wskazują na owulacje, natomiast aplikacja pokazuje, ze ma ona być w sobotę. Czy wszystko w normie czy powinnam się czymś martwić? Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Ja według aplikacji powinnam mieć w srode a wedlug paskow mialam owulacje w sobote. Zaufalam testom i się udalo :) Jestem w ciazy.

Ja według aplikacji powinnam mieć w srode a wedlug paskow mialam owulacje w sobote. Zaufalam testom i się udalo :) Jestem w ciazy.
cześć, a miałyście tak, że 3 dni z rzędu kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej? Dzisiaj jeszcze nie robiłam. OvuFriend podpowiada, żeby robić testy do pierwszego negatywnego. Co o tym sądzicie? To dopiero nasz 2cs. W poprzednim cyklu miałam test pozytywny tylko przez 2 dni.

cześć, a miałyście tak, że 3 dni z rzędu kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej? Dzisiaj jeszcze nie robiłam. OvuFriend podpowiada, żeby robić testy do pierwszego negatywnego. Co o tym sądzicie? To dopiero nasz 2cs. W poprzednim cyklu miałam test pozytywny tylko przez 2 dni.
Testy robimy do pierwszego pozytywnego, bo mogą wychodzić ciemne jeszcze przez kilka dni po owu

reklama
My tez sie staramy od stycznia ;) Takze chyba widze ze lecisz ze mną w 3 cykl starania się ?
A jak :) czekam na mojego męża i szacuje kiedy przyjedzie .. muszę go trochę pogonić aby nie siedział za długo w pracy ... bo jakoś tak pusto bez niego w domu 🥺 teraz mam urlop to mi to doskwiera .. ale od poniedziałku idę do pracy to jakoś to zleci 😔 także tak.. oficjalnie zaczynamy trzeci cykl starań .. zastanawiam się czy nie robić sobie testów owulacyjnych ale za bardzo nie wiem jakie wybrać i w jakich portach najlepiej je robić ..

Do góry