coca
Fanka BB :)
Szkoda [emoji3]
Każdy by chciał wiedzieć od razu po stosunku, niestety trzeba swoje odczekać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda [emoji3]
Może być również tak jak mówisz .. nie przeczę zastanawiam się teraz jakie badania mogłabym sobie zrobić przed wizytą 23 marca , czy wogole jest sens ??Tak,bylo tu pare razy ze pinki maja kreske testowa i te z facelle tez. Ale ja za kazdym razem robie pinka i mi testowa nigdy nie wyszla, chyba ze po prostu sie nie przygladam, nie ma to nie ma i wyrzucam.
Na Twoich testach nie widze zeby kreska byla, moze jakby mocno sie wejrzec to cos tam idzie zobaczyc... zrob innej firmy najlepiej jutro z rana. Jezeli jestes to juz powinno wyjsc, kreska bedzie widoczna
A jezeli bylas/ jestes w ciazy to moze po prostu za szybko zachodzisz ? Nie zrobilas przerwy po wyjeciu spirali, teraz po biochemicznej tez nie odczekalas, moze po prostu organizm nie byl jeszcze gotowy ?
Ja odebrałam dziś bete i niestety nic z tego. Duphaston odstawiony, więc czekam na @ i zaczynam kolejny (JUŻ 16 !!!! ) cykl starań
Dobry wieczór [emoji3526] w tym miesiącu zaczęłam używać testów owulacyjnych, dokładnie dziś trzeci dzień. Mój cykl trwa ok 25-26 dni, aktualnie mam 11 dzień cyklu. Jak narazie paski nie wskazują na owulacje, natomiast aplikacja pokazuje, ze ma ona być w sobotę. Czy wszystko w normie czy powinnam się czymś martwić? Z góry dziękuje za odpowiedzi
Hej , ja robiłam od 10 dc i już w 16 dc o godzinie 14 miałam 2 ciemne kreski , ale czułam owulacje , testy tylko mi to potwierdziłyDobry wieczór w tym miesiącu zaczęłam używać testów owulacyjnych, dokładnie dziś trzeci dzień. Mój cykl trwa ok 25-26 dni, aktualnie mam 11 dzień cyklu. Jak narazie paski nie wskazują na owulacje, natomiast aplikacja pokazuje, ze ma ona być w sobotę. Czy wszystko w normie czy powinnam się czymś martwić? Z góry dziękuje za odpowiedzi
My staramy się od stycznia , z tym że ja jestem mega niecierpliwa, zresztą ... pewnie jak każda z Nas .. u mnie dziś normalne krwawienieTeż miałam biochemiczna ale w październiku
Długo się staracie?
Czekaj spokojnie mam nadzieję ze to tylko plamienie, jeśli krwawienie sie nie rozkręci ponów test i jak będzie kreska dzwoń koniecznie do lekarza być może masz za mały progesteron i dlatego plamisz
Dziękuje kochana staramy się dalej to też jest fajneSzczerze mówiąc nawet zmieniłam jasność ekranu w telefonie i nie widzę tutaj drugiej kreski. Robiłam ten test ze dwa razy i dla mnie tak wyglądały negatywne, po których dostawałam okresu. Także może po prostu tym razem się nie udało niestety ale nie znaczy, że następnym razem się nie uda.
Wydaje mi się w ogóle, że nie ma co się cieszyć bez badania bety albo chociaż dwóch wyraźnych krech na teście...
Trzymaj się!
Wiesz .. ja tu widzę jeden plus ! Dostałam miesiączkę prawie jak w zegarku więc po biochemicznej ( ona była potwierdzona betą ) mój organizm wrócił do normyTak,bylo tu pare razy ze pinki maja kreske testowa i te z facelle tez. Ale ja za kazdym razem robie pinka i mi testowa nigdy nie wyszla, chyba ze po prostu sie nie przygladam, nie ma to nie ma i wyrzucam.
Na Twoich testach nie widze zeby kreska byla, moze jakby mocno sie wejrzec to cos tam idzie zobaczyc... zrob innej firmy najlepiej jutro z rana. Jezeli jestes to juz powinno wyjsc, kreska bedzie widoczna
A jezeli bylas/ jestes w ciazy to moze po prostu za szybko zachodzisz ? Nie zrobilas przerwy po wyjeciu spirali, teraz po biochemicznej tez nie odczekalas, moze po prostu organizm nie byl jeszcze gotowy ?