K
karolinka1992
Gość
Dziewczyny ja również do Was dołączam także hej wszystkim ! Dziś jest mój 15dc i mam mleczny śluz i do tego powiększone i bolesne piersi czy to może być oznaka czegoś pozytywnego ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śluz płodny jest przezroczysty i rozciągliwy.Dziewczyny ja również do Was dołączam także hej wszystkim ! Dziś jest mój 15dc i mam mleczny śluz i do tego powiększone i bolesne piersi czy to może być oznaka czegoś pozytywnego ?
Szczerze mówiąc nawet zmieniłam jasność ekranu w telefonie i nie widzę tutaj drugiej kreski. Robiłam ten test ze dwa razy i dla mnie tak wyglądały negatywne, po których dostawałam okresu. Także może po prostu tym razem się nie udało niestety ale nie znaczy, że następnym razem się nie uda.
dni płodne już miałamŚluz płodny jest przezroczysty i rozciągliwy.
No to na razie jeszcze nie ma co zwiastowaćdni płodne już miałam
Dziewczyny ja również do Was dołączam także hej wszystkim ! Dziś jest mój 15dc i mam mleczny śluz i do tego powiększone i bolesne piersi czy to może być oznaka czegoś pozytywnego ? [emoji3]
Może podpowiecie co bierzecie innego na rośnięcie pęcherzyków? Trochę mnie to podłamało, że przy stymulowanym cyklu brak owulacji [emoji852]
Uczciwie Ci powiem że nigdy nie miałam żadnych badań hormonów ani nic w tym stylu , będąc na kontroli w lutym po biochemii nie zostałam w żaden sposób pokierowana poza prośba o wstrzymanie się przez jeden miesiąc i przyjść „ jak będę w ciąży „ z tym że mówię .. miałam 10 lat spirale miedzianą .. Ciężko to powiedzieć .. to jest bardziej plamienie na chwile obecną , krew wymieszana ze śluzem .. Jak miałam biochemie to dostałam wręcz regularnych skurczy z krzyża i wszystko ze mnie aż chlusnęła .. teraz nie .. jest w miarę delikatnie .. Najgorsze jest to że mieszkam w tak popieprzonej miejscowości że graniczy z cudem dostanie się do lekarza .. gdy w styczniu byłam zarejestrować się do ginekologa jak beta wyszła dodatnia to miałam mieć termin .. a jak zadzwoniłam w poniedziałek że najprawdopodobniej poroniłam a beta spadła to nie chcieli mnie zarejestrować na kontrol .. gdy zapytałam się jak to działa że jak chciałam się zapisać do lekarza to miał być dla mnie termin a teraz jak dzwonię i mówię ze się coś dzieje to nie ma dla mnie terminy gdzie obydwie ( ja i położna ) wiemy że muszę mieć kontrol .. to usłyszałam „ a co mam Pani powiedzieć , musi sobie Pani poradzić „
Tak,bylo tu pare razy ze pinki maja kreske testowa i te z facelle tez. Ale ja za kazdym razem robie pinka i mi testowa nigdy nie wyszla, chyba ze po prostu sie nie przygladam, nie ma to nie ma i wyrzucam.