AnetaManiak
Fanka BB :)
Hej i jak powtórzyłaś test??
Cześć [emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć [emoji177]
No oczywiście! Pół nocy trzymałam sikuHej i jak powtórzyłaś test??
Trzymamy kciuki!Tak, to ja
Staram się o tym nie myśleć, zobaczymy co będzie za tydzień, ale wysoki wynik bety nie nastraja mnie pozytywnie.
To teraz lec na bete!!No i kochane zrobiłam dziś rano strumieniowego pinka i jest bladzioch jednak wczoraj mnie oczy nie myliły Może gdy mój urodzinowy prezent nie wypalił to ten na dzień kobiet się uda ? Nie wiem ... ale jestem dziwnie spokojna Objawy zwiastujące miesiączkę ustąpiły , zostały bolące piersi , zgaga od wczoraj i dziś obudziłam się z bólem głowy ... Zobacz załącznik 1244564
U mnie dzisiaj 8 dzień! Nie mogę się doczekać aż z mężem zaczniemy już baraszkować Bo dzisiaj to ja do życia nie jestem Niby od poniedziałku mam dni płodne a owu ma wystąpić 14. Ciekawe co z tego będzie, ale mam nadzieje ze 3 cykl będzie tym szczęśliwymHej dziewczyny do mnie dzisiaj przyszła wredna @ wiec zaczynamy 6cs a jak tam u was jak samopoczucie, któraś testuje ?
Jeszcze chwilę kochana odczekam... chce zrobić wszystko na spokojnie .. w styczniu jak zobaczyłam dwie kreski to byłam strasznie niespokojna .. nie wiem dlaczego , ale szybko leciałam zrobić badania i czułam się fatalnie , od razu pół rodziny wiedziało ... No i poroniłam Teraz jest jakoś inaczej ... umówiłam sobie lekarza na 23 marca jeśli nie dostanę miesiączki do końca tego tygodnia to pójdę sobie na krew w przyszłym bo pracuje na 12 Teraz wyciągnęłam nogi na kanapie z uśmiechem pije kawę i głaszcze brzuchTo teraz lec na bete!!
Gratulacje który cs okazał się tym szczęśliwym ?No i kochane zrobiłam dziś rano strumieniowego pinka i jest bladzioch jednak wczoraj mnie oczy nie myliły Może gdy mój urodzinowy prezent nie wypalił to ten na dzień kobiet się uda ? Nie wiem ... ale jestem dziwnie spokojna Objawy zwiastujące miesiączkę ustąpiły , zostały bolące piersi , zgaga od wczoraj i dziś obudziłam się z bólem głowy ... Zobacz załącznik 1244564
Drugi po wyciągnięciu spirali , pierwszy po ciąży biochemicznej ... czy on będzie szczęśliwy to zobaczymy ... ale mam nadzieję , że teraz będzie już wszystko dobrze Jednak mój mąż dobrze mówił że chyba jestem wiatropylnaGratulacje który cs okazał się tym szczęśliwym ?