reklama
C
Czybedemama
Gość
U mnie ginekolog powiedziała ze jeden cykl jest dobrze odczekać ale nie ma konieczności. Ja osobiście nie czekałam i współżyłamDziewczyny jestem prawie 3 tygodnie po poronieniu które było samoistne w 5 tc. Byłam na usg i wszystko się dobrze oczyścilo. Czy trzeba czekać na miesiączkaczy można się już starać w nadchodzące dni płodne? Dzięki!
witaj!Chciałam się tu tylko przywitac. ) staram się razem z Wami. Trzymam za nas kciuki
Mamy nadzieje, ze długo tutaj nie będziemy wszystkie i poprzenosimy się na mamuśki
Marlena1993
Aktywna w BB
Nie, nigdy nie poroniłam.A nie miałaś za sobą żadnego poronienia?
C
Czybedemama
Gość
Ja duphaston dostałam po biochemicznej, też bez badaniu progesteronu powiedziała że to nie zaszkodzi a może pomócNie, nigdy nie poroniłam.
Marlena1993
Aktywna w BB
MMam tego świadomość, też biorę duphaston i u mnie ginekolog powiedziała żeby zrobić test
Też pytałam, bo bardzo nie lubie pobierania krwi, ale na tak wczesnym etapie test może być negatywny, a beta jest pewnaA dlaczego beta? Nie wystarczy test ciążowy?
Marlena1993
Aktywna w BB
Dobra dziewczyny, pierwszy dwa dni temu, drugi przed chwila. Czy wy tez widzicie cień kreski? Czy wariuje?
reklama
C
Czybedemama
Gość
Ten na dole wydaje się zalany on jest z przed dwóch dni?Zobacz załącznik 1244112
Dobra dziewczyny, pierwszy dwa dni temu, drugi przed chwila. Czy wy tez widzicie cień kreski? Czy wariuje?
Podziel się: