reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Mam tego świadomość, też biorę duphaston i u mnie ginekolog powiedziała żeby zrobić test
W moja gin kategorycznie zabroniła robić test przed odstawianiem, tylko beta [emoji2368]

M

Też pytałam, bo bardzo nie lubie pobierania krwi, ale na tak wczesnym etapie test może być negatywny, a beta jest pewna :)
Myśle ze jeśli odpowiednio długo lek brany to i test coś wykaże, ale tyle było historii ze testy negatywne, a jednak ciąża, mogą być wadliwe, No i do zagnieżdżenia może dojść późno wiec test może wyjec negatywny. I później fe myślenie „przebija cień, czy nie przebija, a może fabryczna, co robić”. Tez mnie beta nie bawi, ale przynajmniej nie ma wątpliwości. [emoji6]

reklama
Dziewczyny jestem prawie 3 tygodnie po poronieniu które było samoistne w 5 tc. Byłam na usg i wszystko się dobrze oczyścilo. Czy trzeba czekać na miesiączkaczy można się już starać w nadchodzące dni płodne? Dzięki!
U mnie również ginekolog kazała jeden cykl odczekać ... ale jest to trudne i się nie dało 🙈

To nie mój pierwszy test ciążowy niestety, trochę tego już przerobiłam 😂 Dałam tak jak zawsze :)
Pierwszy negatywny na bank, dałam do porównania. :)
Marlena1993, a czy to nie jest przypadkiem test dr.max? Robiłam go już kilka razy i niestety prześwituje u nich kreska fabryczna 😕. Mam nadzieje, ze u ciebie akurat ten szczęśliwy przypadek 😁

Marlena1993, a czy to nie jest przypadkiem test dr.max? Robiłam go już kilka razy i niestety prześwituje u nich kreska fabryczna [emoji53]. Mam nadzieje, ze u ciebie akurat ten szczęśliwy przypadek [emoji16]

Ta prześwitująca kreska jest w sumie różowa a nie szara [emoji848] trzymam za koleżankę kciuki i czekam na ponowny test [emoji13][emoji13]

Hej coca, mi tez wychodziła różowa. Może mi się jakiś felerny trafił. Ale za Marlena1993 owszem tez trzymam kciuki!

Wiesz co, dziewczyny zawsze pisały ze testowa kreska wybija szara [emoji848] ale ja nie wiem, w sumie to raczej testów nie robię wiec z własnego doświadczenia nie mam tu nic mądrego do powiedzenia [emoji13] oby się poszczęściło [emoji3526]

Wiesz co, dziewczyny zawsze pisały ze testowa kreska wybija szara [emoji848] ale ja nie wiem, w sumie to raczej testów nie robię wiec z własnego doświadczenia nie mam tu nic mądrego do powiedzenia [emoji13] oby się poszczęściło [emoji3526]
A to ciekawe, nawet nie wiedziałam 🙂 ze testowa powinna byc szara. Zatestuje jutro w takim razie jeszcze raz 😊. Człowiek całe życie się uczy!

reklama
Hej dziewczyny. Jestem po konsultacji z moim lekarzem, po badaniach 17-oh progesteronu, lh, fsh okazuje się, że wszystko w normie. Z uwagi na plamienia koło 23dc (regularne cykle: 27dc) przepisał Duphason (15-25dc). Oprócz tego biorę Inofem, olej z wiesiołka, witaminy prenatalne, ziółka ojca Sroki 3 No i działamy. 5cs przed nami. Będę testowała 23.03. Powodzenia, oby ta wiosna nam przyniosła szczęście :)

Do góry