Marlena1993
Aktywna w BB
ten na dole jest robiony dziś, ten wyżej dwa dni temu.Ten na dole wydaje się zalany on jest z przed dwóch dni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten na dole jest robiony dziś, ten wyżej dwa dni temu.Ten na dole wydaje się zalany on jest z przed dwóch dni?
Clo brałam do 9dc. Ból jajników do 12dc. W 13dc, pobolewały mnie jeszcze piersi. Wczoraj, 14dc, wszystko było już ok. Jest to mój pierwszy cykl z cloDziewczyny po clo, jak długo odczuwalyscie skutki uboczne? Ból jajników i podbrzusza już mnie męczy
Niestety wygląda jak zalany, może za dużo kropelek moczu?ten na dole jest robiony dziś, ten wyżej dwa dni temu.
To nie mój pierwszy test ciążowy niestety, trochę tego już przerobiłam Dałam tak jak zawszeNiestety wygląda jak zalany, może za dużo kropelek moczu?
Wstaw jeszcze raz ten test dolny może tak padł cień, zrób zdj bez tego górnego bo ten górny 100% negatyw
Dla mnie ten test jest jakiś trefnyTo nie mój pierwszy test ciążowy niestety, trochę tego już przerobiłam Dałam tak jak zawsze
Pierwszy negatywny na bank, dałam do porównania.
W dniu dzisiejszym pisała koleżanka bo zaczął się już nowy dzieńDaj znać jutro rano koniecznie!!!! Przypomnij proszę kiedy ma być planowa @? Bo teraz ciężko mi nadrobic
aaa dziękuję za odpowiedz. Wybacz nie nadrobilam. Zrób jutro rano test koniecznieW dniu dzisiejszym pisała koleżanka bo zaczął się już nowy dzień
Zrobię jutro i dam znac, dzięki za wsparcieDla mnie ten test jest jakiś trefny
Najlepiej zrób test jeszcze raz ale z porannego moczu
Cień cienia jakiś jest ale nie powiem Ci czy to linia fabryczna czy ciąża
Pomów test i daj koniecznie znać
Trzymam kciuki!