reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
F7A2ABB4-34A8-4D43-B6A8-B6155587BDDD.jpeg
Niestety wygląda jak zalany, może za dużo kropelek moczu?
Wstaw jeszcze raz ten test dolny może tak padł cień, zrób zdj bez tego górnego bo ten górny 100% negatyw
To nie mój pierwszy test ciążowy niestety, trochę tego już przerobiłam 😂 Dałam tak jak zawsze :)
Pierwszy negatywny na bank, dałam do porównania. :)

To nie mój pierwszy test ciążowy niestety, trochę tego już przerobiłam 😂 Dałam tak jak zawsze :)
Pierwszy negatywny na bank, dałam do porównania. :)
Dla mnie ten test jest jakiś trefny
Najlepiej zrób test jeszcze raz ale z porannego moczu
Cień cienia jakiś jest ale nie powiem Ci czy to linia fabryczna czy ciąża
Pomów test i daj koniecznie znać
Trzymam kciuki! 🥰

reklama
Do góry