reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A to @ sie spoznia czy ile dni po owulacji jesteś, ze lecisz na bete?
Teoretycznie @ powinna być jutro, ale biorę duphaston i lekarz powiedział mi że w dniu spodziewanej miesiączki mam iść na bete, jeśli wyjdzie ujemna to odstawić lek i czekać na @. Wczoraj miałam 12dpo i na chwilkę pojawiła się krew. Dziś już nic.

Teoretycznie @ powinna być jutro, ale biorę duphaston i lekarz powiedział mi że w dniu spodziewanej miesiączki mam iść na bete, jeśli wyjdzie ujemna to odstawić lek i czekać na @. Wczoraj miałam 12dpo i na chwilkę pojawiła się krew. Dziś już nic.
Ja wlasnie tez prywatnie sie wybieram do lekarza ! :D Porozmawiam sobie z nim o duphastonie bo podejrzewam u siebie niski progrsstereon i musze zbadać sobie wlasnie 7-8 dp 😅 Wiec trzymam kciuki za dodatnia bete ♡♡

ja nadrabiam czytanie tutaj 😃😊 i się tak zastanawiam, jak człowiek może „znać” kogoś po nicku, myśle sobie np „ ciekawe co u xyz” 😂🤷‍♀️

A Wiesz, można kojarzyć tą osobę! :D Ja jestem Angelika i miło mi Was wszystkie "poznać" ♡

Ja wlasnie tez prywatnie sie wybieram do lekarza ! :D Porozmawiam sobie z nim o duphastonie bo podejrzewam u siebie niski progrsstereon i musze zbadać sobie wlasnie 7-8 dp 😅 Wiec trzymam kciuki za dodatnia bete ♡♡

A Wiesz, można kojarzyć tą osobę! :D Ja jestem Angelika i miło mi Was wszystkie "poznać" ♡
A właśnie martwi mnie trochę fakt, że lekarz zalecił branie duphastonu nie sprawdzając mojego poziomu progesteronu 🙄

A dlaczego beta? Nie wystarczy test ciążowy?

reklama
Do góry