KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
28 czasem 27A jakie długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
28 czasem 27A jakie długie masz cykle?
Teoretycznie @ powinna być jutro, ale biorę duphaston i lekarz powiedział mi że w dniu spodziewanej miesiączki mam iść na bete, jeśli wyjdzie ujemna to odstawić lek i czekać na @. Wczoraj miałam 12dpo i na chwilkę pojawiła się krew. Dziś już nic.A to @ sie spoznia czy ile dni po owulacji jesteś, ze lecisz na bete?
ja nadrabiam czytanie tutaj i się tak zastanawiam, jak człowiek może „znać” kogoś po nicku, myśle sobie np „ ciekawe co u xyz”Co tam dziewczęta, jak wieczór mija?
Ja wlasnie tez prywatnie sie wybieram do lekarza ! Porozmawiam sobie z nim o duphastonie bo podejrzewam u siebie niski progrsstereon i musze zbadać sobie wlasnie 7-8 dp Wiec trzymam kciuki za dodatnia bete ♡♡Teoretycznie @ powinna być jutro, ale biorę duphaston i lekarz powiedział mi że w dniu spodziewanej miesiączki mam iść na bete, jeśli wyjdzie ujemna to odstawić lek i czekać na @. Wczoraj miałam 12dpo i na chwilkę pojawiła się krew. Dziś już nic.
ja nadrabiam czytanie tutaj i się tak zastanawiam, jak człowiek może „znać” kogoś po nicku, myśle sobie np „ ciekawe co u xyz”
A właśnie martwi mnie trochę fakt, że lekarz zalecił branie duphastonu nie sprawdzając mojego poziomu progesteronuJa wlasnie tez prywatnie sie wybieram do lekarza ! Porozmawiam sobie z nim o duphastonie bo podejrzewam u siebie niski progrsstereon i musze zbadać sobie wlasnie 7-8 dp Wiec trzymam kciuki za dodatnia bete ♡♡
A Wiesz, można kojarzyć tą osobę! Ja jestem Angelika i miło mi Was wszystkie "poznać" ♡
A dlaczego beta? Nie wystarczy test ciążowy?Teoretycznie @ powinna być jutro, ale biorę duphaston i lekarz powiedział mi że w dniu spodziewanej miesiączki mam iść na bete, jeśli wyjdzie ujemna to odstawić lek i czekać na @. Wczoraj miałam 12dpo i na chwilkę pojawiła się krew. Dziś już nic.
A nie miałaś za sobą żadnego poronienia?A właśnie martwi mnie trochę fakt, że lekarz zalecił branie duphastonu nie sprawdzając mojego poziomu progesteronu
Z ciekawości zapytam, Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mieliście plamienie implantacyjne?
beta szybciej wykrywa ciąże i test nie zawsze pokaże wcześna ciążeA dlaczego beta? Nie wystarczy test ciążowy?
Mam tego świadomość, też biorę duphaston i u mnie ginekolog powiedziała żeby zrobić testbeta szybciej wykrywa ciąże i test nie zawsze pokaże wcześna ciąże