reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć kochane :) ale miałam wczoraj zakręcony dzień ! Wyprawiałam wczoraj urodzony córki .. jeszcze we wtorek przychodzą do niej koleżanki 🙈
Ale cały czas się dziwnie czuje ! Nosz kurka ... a na testach biel .. chyba moja głowa płata mi figle 😒 dziś rano znowu zrobiło mi się słabo .. musiałam zjeść bo inaczej bym nie wstała z łóżka .. w styczniu było to samo 😤 ! Ciagle mi niedobrze, kłuje mnie ciagle albo z lewej strony albo z prawej albo na środku 😒 ... Niepotrzebnie założyłam sobie że na grudnia będzie nas o jedno więcej ... bo teraz wszystko analizuje ... Przutulcie !!
Kochana, ja wlasnie tez marzylam o tym by sie urodzilo w grudniu i analizowalam, ale po dzisiejszym stwierdzam ze daje sobie spokoj z takim mysleniem 🤣 Wiec musimy jedynie co to przestać sobie wmawiac i analizować. Skupmy się na jednym a będziemy pozniej mogli planować 😍 Przytulam Cię najmocniej!

🤗🤗🤗🤗

Ja sobie tak ostatnio myślałam, że potomek pewnie wolałaby urodzić się w styczniu a nie w okolicy Mikołajek albo Świąt. Ale w razie czego taka była wola nieba ;D.

Mój mąż już nawet imię wymyślił dla chłopca, jak będzie w grudniu termin to będzie Mikołaj 😂 A jak w styczniu to on już wymyśli inne 😂

reklama
Hej laski.
Pisze tutaj bo nie chce zaśmiecać forum a Wy w tych tematach wprawione.
Od wczoraj robię testy owu.
20 i 21 dc.
Ale kurcze od wczoraj bolą mnie piersi jak przed okresem i zgłupiałam. Gdybym miała dostać okres za te parę dni to testy przecież nie byłyby takie mocne prawda?
Czy wy macie jakieś objawy przed owu?
A co ile masz @? 30 dni? 28?

Witam Kochane🥰
Muszę podzielić się z Wami moja historia. Jestem juz mama ale od 5 lat staram sie o kolejna ciążę - wcale nie jest to latwe. Robilam wszystkie mozliwe badania, biore dostinex, suplementy np. Miovelia; kwasy omega; inofem; femibiom, resveratron, dhea; cynk; mg; wit d a w tym cyklu przyjmowalam jeszcze utrogesan( progesteron) jestem po badaniu droznosci i laparo usuniecie endometriozy ll stopien. Maz tez badany przyjmuje 2 razy dziennie FertilMan Plus oraz inne witaminki i wciaz nic. Trace nadzieje... Prosze o wsparcie, moze obecnosc i rozmowa z Wami podniesie mnie na duchu.
pozdrawiam ❤️💛💚

Witaj. Ja też jestem mamą i z trudem staram się o kolejne. Nie warto tracić nadziei, bo marzenia są po to, by je spełniać i o nie walczyć. Jak to ja zawsze powtarzam: nadzieja umrze we mnie jako ostatnia. Życzę Ci, żebyś szybko zaszła i była mile zaskoczona. 👍😀

Aga87Ian tulę mocno 🤗

Witaj. Ja też jestem mamą i z trudem staram się o kolejne. Nie warto tracić nadziei, bo marzenia są po to, by je spełniać i o nie walczyć. Jak to ja zawsze powtarzam: nadzieja umrze we mnie jako ostatnia. Życzę Ci, żebyś szybko zaszła i była mile zaskoczona. 👍😀
Dziekuje, gdyby nie ta nadzieja dawno bym przestala. Tylko najgorsze jest to ze lata leca... i plodnosc maleje, po laparo lekarz powiedzial ze powinnnam szybko zajsc a juz mija 4 miesiac, leki tez wciaz biore, chodze na USG wiec wiem ze mam pechezyk dominujacy, dobry sluz i wciaz nic😞 dlatego mi tak ciezko na sercu

Witam wszystkie kobietki, mam pytanko. 4 dni przed miesiączka testy dodatnie ale kreska słaba. 2 dni przed okresem beta hcg 9.26 uml/ml co to może oznaczać. Wydaje się niska ta beta. Czy jest szansa mimo niskiej bety to ciąża?

Witam wszystkie kobietki, mam pytanko. 4 dni przed miesiączka testy dodatnie ale kreska słaba. 2 dni przed okresem beta hcg 9.26 uml/ml co to może oznaczać. Wydaje się niska ta beta. Czy jest szansa mimo niskiej bety to ciąża?
a jakie są wartości rozpisane dla wyniku? Na wyniku zawsze jest rozpisane który to tydzien

reklama
Do góry