angeliskax
Moderator
Kochana, ja wlasnie tez marzylam o tym by sie urodzilo w grudniu i analizowalam, ale po dzisiejszym stwierdzam ze daje sobie spokoj z takim mysleniem Wiec musimy jedynie co to przestać sobie wmawiac i analizować. Skupmy się na jednym a będziemy pozniej mogli planować Przytulam Cię najmocniej!Cześć kochane ale miałam wczoraj zakręcony dzień ! Wyprawiałam wczoraj urodzony córki .. jeszcze we wtorek przychodzą do niej koleżanki
Ale cały czas się dziwnie czuje ! Nosz kurka ... a na testach biel .. chyba moja głowa płata mi figle dziś rano znowu zrobiło mi się słabo .. musiałam zjeść bo inaczej bym nie wstała z łóżka .. w styczniu było to samo ! Ciagle mi niedobrze, kłuje mnie ciagle albo z lewej strony albo z prawej albo na środku ... Niepotrzebnie założyłam sobie że na grudnia będzie nas o jedno więcej ... bo teraz wszystko analizuje ... Przutulcie !!
Ja sobie tak ostatnio myślałam, że potomek pewnie wolałaby urodzić się w styczniu a nie w okolicy Mikołajek albo Świąt. Ale w razie czego taka była wola nieba ;D.
Mój mąż już nawet imię wymyślił dla chłopca, jak będzie w grudniu termin to będzie Mikołaj A jak w styczniu to on już wymyśli inne