reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Witam się w nowym miesiącu :-)
Dzisiaj mam 14 dni po spodziewanej owu (testy), ale niestety na pasku biało :-( co prawda spodziewałam się tego,bo od kilku dni mam brązowe plamienia zwiastująxe @, ale ciągle tliła się nadzieja :-( jutro wizuta u gina, zobaczymy jakie plany na następny cykl

Witam się w nowym miesiącu :-)
Dzisiaj mam 14 dni po spodziewanej owu (testy), ale niestety na pasku biało :-( co prawda spodziewałam się tego,bo od kilku dni mam brązowe plamienia zwiastująxe @, ale ciągle tliła się nadzieja :-( jutro wizuta u gina, zobaczymy jakie plany na następny cykl
Hej kociara! Głowa do góry :) , trzeba być dobrej myśli jeżeli nie teraz to na kolejny cykl. Plamienia tez mogą być oznaka zagnieżdżenia po którym dopiero beta rośnie 🙂. Trzymam kciuki zeby 🐵 sobie poszła 🙂.

Hej kochane 😁 jak dzisiaj samopoczucie ? Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy i tydzień urlopu 🤪 dzisiaj tak mnie potwornie bolą i swędzą piersi ... i kuje podbrzusze a ból miesiączkowy był tylko rano , miesiączka powinna przyjść w przeciągu dwóch - trzech dni .. Ciekawe czy małpa przyjdzie 🙈

Dzień dobry ☺️ Miłego dnia Wam życzę :) Jak samopoczucie? Ktoś testuje w tym tygodniu? :)
Ja testuje planowo w czwartek/ piątek będę wtedy 14/15 dpo. Ale niestety nic nie czuje oprócz ogromnych piersi, które bolą dość mocno po bokach. Brzuch co jakiś czas tez kłuje/boli, ale to akurat mogą być pseudoobjawy 😁 i organizm plata mi figle trochę. Szyjka macicy tez się opuściła nisko. Tylko temperatura wciąż 37 z rana.

reklama
Dzien dobry. A dobry? :) hmm ja miałam testować jutro, ale nie mogłam się powstrzymać i zatestowałam dzisiaj. Biel wizira niestety. Według aplikacji jestem 13dni po więc czekam na @... a Ty jak tam?

U mojej siostry w dniu @ też było biało, a dwa dni później dwie kreseczki :) Pamiętaj, że owu mogła się przesunąć więc jeszcze nic straconego :) U mnie dopiero 5 dc, więc czekam na koniec @ i będziemy działać ☺️

Do góry