reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć kochane :) ale miałam wczoraj zakręcony dzień ! Wyprawiałam wczoraj urodzony córki .. jeszcze we wtorek przychodzą do niej koleżanki 🙈
Ale cały czas się dziwnie czuje ! Nosz kurka ... a na testach biel .. chyba moja głowa płata mi figle 😒 dziś rano znowu zrobiło mi się słabo .. musiałam zjeść bo inaczej bym nie wstała z łóżka .. w styczniu było to samo 😤 ! Ciagle mi niedobrze, kłuje mnie ciagle albo z lewej strony albo z prawej albo na środku 😒 ... Niepotrzebnie założyłam sobie że na grudnia będzie nas o jedno więcej ... bo teraz wszystko analizuje ... Przutulcie !!
Kochana, ja wlasnie tez marzylam o tym by sie urodzilo w grudniu i analizowalam, ale po dzisiejszym stwierdzam ze daje sobie spokoj z takim mysleniem 🤣 Wiec musimy jedynie co to przestać sobie wmawiac i analizować. Skupmy się na jednym a będziemy pozniej mogli planować 😍 Przytulam Cię najmocniej!

🤗🤗🤗🤗

Ja sobie tak ostatnio myślałam, że potomek pewnie wolałaby urodzić się w styczniu a nie w okolicy Mikołajek albo Świąt. Ale w razie czego taka była wola nieba ;D.

Mój mąż już nawet imię wymyślił dla chłopca, jak będzie w grudniu termin to będzie Mikołaj 😂 A jak w styczniu to on już wymyśli inne 😂

reklama
Hej laski.
Pisze tutaj bo nie chce zaśmiecać forum a Wy w tych tematach wprawione.
Od wczoraj robię testy owu.
20 i 21 dc.
Ale kurcze od wczoraj bolą mnie piersi jak przed okresem i zgłupiałam. Gdybym miała dostać okres za te parę dni to testy przecież nie byłyby takie mocne prawda?
Czy wy macie jakieś objawy przed owu?
A co ile masz @? 30 dni? 28?

Witam Kochane🥰
Muszę podzielić się z Wami moja historia. Jestem juz mama ale od 5 lat staram sie o kolejna ciążę - wcale nie jest to latwe. Robilam wszystkie mozliwe badania, biore dostinex, suplementy np. Miovelia; kwasy omega; inofem; femibiom, resveratron, dhea; cynk; mg; wit d a w tym cyklu przyjmowalam jeszcze utrogesan( progesteron) jestem po badaniu droznosci i laparo usuniecie endometriozy ll stopien. Maz tez badany przyjmuje 2 razy dziennie FertilMan Plus oraz inne witaminki i wciaz nic. Trace nadzieje... Prosze o wsparcie, moze obecnosc i rozmowa z Wami podniesie mnie na duchu.
pozdrawiam ❤️💛💚

Witaj. Ja też jestem mamą i z trudem staram się o kolejne. Nie warto tracić nadziei, bo marzenia są po to, by je spełniać i o nie walczyć. Jak to ja zawsze powtarzam: nadzieja umrze we mnie jako ostatnia. Życzę Ci, żebyś szybko zaszła i była mile zaskoczona. 👍😀

Aga87Ian tulę mocno 🤗

Witaj. Ja też jestem mamą i z trudem staram się o kolejne. Nie warto tracić nadziei, bo marzenia są po to, by je spełniać i o nie walczyć. Jak to ja zawsze powtarzam: nadzieja umrze we mnie jako ostatnia. Życzę Ci, żebyś szybko zaszła i była mile zaskoczona. 👍😀
Dziekuje, gdyby nie ta nadzieja dawno bym przestala. Tylko najgorsze jest to ze lata leca... i plodnosc maleje, po laparo lekarz powiedzial ze powinnnam szybko zajsc a juz mija 4 miesiac, leki tez wciaz biore, chodze na USG wiec wiem ze mam pechezyk dominujacy, dobry sluz i wciaz nic😞 dlatego mi tak ciezko na sercu

Witam wszystkie kobietki, mam pytanko. 4 dni przed miesiączka testy dodatnie ale kreska słaba. 2 dni przed okresem beta hcg 9.26 uml/ml co to może oznaczać. Wydaje się niska ta beta. Czy jest szansa mimo niskiej bety to ciąża?

Witam wszystkie kobietki, mam pytanko. 4 dni przed miesiączka testy dodatnie ale kreska słaba. 2 dni przed okresem beta hcg 9.26 uml/ml co to może oznaczać. Wydaje się niska ta beta. Czy jest szansa mimo niskiej bety to ciąża?
a jakie są wartości rozpisane dla wyniku? Na wyniku zawsze jest rozpisane który to tydzien

reklama
Do góry