reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cykle mam około 34-36dc więc dlatego za zaczelam robić je w 20dc. Nie mam pewności czy owulacja była wcześniej.
Zdjecia robiłam około 5-7min po zrobieniu testu
Ten cykl miałam 33 dniowy pozytywny test owu w 19dc, także u Ciebie wszystko się zgadza. Działaj bo właśnie masz czas płodny 👍

A jak dzialacie właśnie po teście pozytywnym.. Codziennie?
Bo u mnie było wczoraj rano, nie wiem czy dzisiaj poprawić czy dopiero jutro 😂
Nie działałam tym razem, ale wyszło na to, że kilka godzin po teście owu miałam już owulke. Już wieczorem test był negatywny, a @ przyszła 15dni po pozytywnym teście.

A jak dzialacie właśnie po teście pozytywnym.. Codziennie?
Bo u mnie było wczoraj rano, nie wiem czy dzisiaj poprawić czy dopiero jutro 😂
Na ulotce jest napisane że test pozytywny wskazuje pik LH, a więc owulacja nastąpi za ok 24-36h. To twój najbardziej płodny czas w cyklu, przynajmniej w teorii😅 działaj jak czujesz 🤞

Facelle testy owulacyjne sa bardzo fajne, mnie zawsze dobrze pokazuja. Natomiast ciazowych nie polecam, czesto maja kreske fabryczna.

U mnie znowu cos nie tak, 4 dni temu mialam brazowe plamienie, potem te plamienie zamienilo sie w krwawienie. I tak juz 4 dzien sie ciagnie. Brzuch lekko pobolewa ale to nie to co okres. Te krwawienie tez dziwne, nie tak mocne jak przy miesiaczce. Nawet nie wiem czy to uznac za okres czy nie. Jestem teraz w 21 dc. Cykle mam po 32 dni. Nie mam pojecia co to ale juz mnie martwi. Nie wiem czy wizyty u gina nie przyspieszyc

Facelle testy owulacyjne sa bardzo fajne, mnie zawsze dobrze pokazuja. Natomiast ciazowych nie polecam, czesto maja kreske fabryczna.

U mnie znowu cos nie tak, 4 dni temu mialam brazowe plamienie, potem te plamienie zamienilo sie w krwawienie. I tak juz 4 dzien sie ciagnie. Brzuch lekko pobolewa ale to nie to co okres. Te krwawienie tez dziwne, nie tak mocne jak przy miesiaczce. Nawet nie wiem czy to uznac za okres czy nie. Jestem teraz w 21 dc. Cykle mam po 32 dni. Nie mam pojecia co to ale juz mnie martwi. Nie wiem czy wizyty u gina nie przyspieszyc
Ja jestem zdania, że jeśli coś cię martwi to zawsze warto iść do lekarza. To Ty znasz swój organizm, a my tu nie postawimy diagnozy ☹️ Mam nadzieje, że wszystko jest Ok ✊🏼😗

reklama
Do góry