reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Również mocno trzymam kciuki, u mnie nadchodzi okres, śluz zabarwia się na różowo 😐 No cóż nowy cykl nowa szansa! Szukam właśnie oleju z wiesiołka może zdziałać cuda🥰
Biorę wiesiołek od września i moje włosy nigdy nie były tak gęste i grube. Cera też bardzo się poprawiła, jedynie na paznokcie nie zadziałało. Śluz płodny też się bardzo poprawił, ale muszę pilnować żeby pić w ciągu dnia więcej wody👍
Ale to jakie ja mam teraz włosy to szok. Wiesiołek daje radę 😁

reklama
dziewczyny co myślicie na temat delikatnego pobolewania brzucha w bardzo wczesnej ciąży, takiej właściwie od terminu miesiączki?? Dużo osób pisze, że to normalne. Ja się tak zastanawiam, bo w donoszonej ciąży z córką nie miałam takiego bólu, a w tych biochemicznych itd był. Dodam, że normalnie przed miesiączką też nie ma takiego pobolewania u mnie... Przecież w takim terminie to chyba nic się jeszcze nie rozciąga, taka zagwozdka. Męczy mnie to trochę:)

Biorę wiesiołek od września i moje włosy nigdy nie były tak gęste i grube. Cera też bardzo się poprawiła, jedynie na paznokcie nie zadziałało. Śluz płodny też się bardzo poprawił, ale muszę pilnować żeby pić w ciągu dnia więcej wody👍
Ale to jakie ja mam teraz włosy to szok. Wiesiołek daje radę 😁
Używasz w kapsułkach czy normalnie płynny?

dziewczyny co myślicie na temat delikatnego pobolewania brzucha w bardzo wczesnej ciąży, takiej właściwie od terminu miesiączki?? Dużo osób pisze, że to normalne. Ja się tak zastanawiam, bo w donoszonej ciąży z córką nie miałam takiego bólu, a w tych biochemicznych itd był. Dodam, że normalnie przed miesiączką też nie ma takiego pobolewania u mnie... Przecież w takim terminie to chyba nic się jeszcze nie rozciąga, taka zagwozdka. Męczy mnie to trochę:)
moja kuzynka mówiła że jakoś około kilku tygodni miała ból w dole brzucha, na początku myslala, że to miesiaczka ale sie nie pojawiła, znajome tez miały podobnie. Wydaje mi się ze to normalne, jednak kazdy organizm inaczej reaguje.

Tak... Były zakrzepy w pępowinie oraz skręcona kilka razy w jednym miejscu 😔 nie daje mi to spokoju....
Jeżeli były zakrzepy może warto zbadać krzepliwość, trombofilie i zespół antyfosfolipidowy. Kolejna ciąża może być na acardzie i heparynie.
Taka strata bardzo boli. Przytulam🤗

reklama
Do góry