reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Bardzo ciężko nie dość że narzeczony za granicą teraz okres się przesunął... Nie zgramy się z jego przyjazdami na pewno.. 😔
no czasem tak jest, mój mąż tez pracował za granicą, nie obserwowałam cyklu, nie planowałam ciąży i zaskoczyło... chyba głowa faktycznie ma duże znaczenia :/ przyjaciółka zaliczyła wpadkę kolejnego dnia po zakończonej miesiączce i jest pewna ze tylko wtedy współżyli bez zabezpieczenia 🤷‍♀️

reklama
Czesc Dziewczyny, a u mnie 3dc. Okres mnie bardzo zaskoczyl bo pojawil sie tydzien wczesniej niz powinien. Czekam na wyniki wamazu i jesli beda ok to w tym cyklu badanie droznosci.
Ja też okres tydzień szybciej, dzisiaj 5dc. Powodzenia z wynikami. Oby było wszystko ok🤞odezwij się po.

Dziewczyny a u Was też śluz tak się zmienia od owulacji do miesiączki? U mnie w tym cyklu po owulacji przez parę dni był bardziej wodnisty i mlecznobiały, potem parę dni sucho i dzisiaj 5 dni przed miesiączka rano gesty i lekko żółty. Kiedyś wgl nie zwracałam na to uwagi ale odkad się staramy to obserwuję to:)

Mi flo właśnie na dziś wyznaczył @ stad ten test. A rozebrałam test bo przez ten plastik na zdjeciu NIC nie było widać. Może faktycznie fabryczna. Poczekam to 5 dni albo jak @ przyjdzie, a jak nie to zrobię dopiero wtedy betę. Nigdy nie miałam tego testu wiec może to faktycznie fabryczna na innych jej nie było i mnie mogła zmylić. Nie wiem już nawet jaka to czułość bo wyrzuciłam opakowanie. Zostało tylko czekanie 😃

Dziewczyny a u Was też śluz tak się zmienia od owulacji do miesiączki? U mnie w tym cyklu po owulacji przez parę dni był bardziej wodnisty i mlecznobiały, potem parę dni sucho i dzisiaj 5 dni przed miesiączka rano gesty i lekko żółty. Kiedyś wgl nie zwracałam na to uwagi ale odkad się staramy to obserwuję to:)
Mam tak samo, a dzisiaj też 5 dni do okresu mi zostały :)

hmm.. ja aż tak się nie zagłębiałam nigdy bo dopiero od tego cyklu zaczęliśmy starania ale zawsze gdy miałam dni płodne i owulacje to śluz był przeźroczysty i ciągnący, po okresie/ tuż przed okresem - biały lekko serkowaty bądź mleczny 🤔 w tym cyklu kompletnie nie wiem bo śluz płata figle akurat jak mi zależy🙈

reklama
Do góry