reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja mam silne PMS i mojorganizm co miesiąc wysyła sygnały jakby coś się działo i jest mi ciężko odróżnić. Na pewno się uda, a różnica wieku nie przejmuj się, mój brat od mojej siostry jest 11 lat starszy i odprowadzał młodą do przedszkola. Na pewno będziesz mieć ogromną pomoc ❤️
Widzisz .. ja przez 10 lat nie wsłuchiwałam się w mój organizm, z spiralą nie było potrzeby ... to jest dla mnie naprawdę nowość 🙈 jak zaszłam z córką w ciąże to pamietam że trzy miesiące wcześniej odstawiłam anty .. ciąża była bezproblemowa . Mam cichą nadzieje że dane jest mi mieć jeszcze dzieci i że jak w styczniu od razu zaskoczyłam to jeszcze się uda .. ze wina biochemii leżała tylko w „ nieuregulowanej macicy „ że potrzebowało wszystko jednego normalnego cyklu aby wrócić do normy i lada moment się uda .. ale jak już człowiek się w to wkręci to wyszukuje wszystko co może wysyłać sygnał i się nakręca ...

reklama
Jak możesz to idź na bete albo jutro rano zrób z innej firmy[emoji6]
Przedwczoraj bodajże jedna dziewczyna na innym wątku też miała taki cień i niestety to była testowa[emoji19]co nie oznacza, że i u Ciebie tak będzie [emoji6][emoji6][emoji6] bo jednak u wielu dziewczyn cienie to same początki ciąży. I życzę Tobie tego z całego serca ale lepiej sprawdzić [emoji4] no i w razie co się nie załamałuj bo masz jeszcze kilka dni do wredoty więc wszystko może się zdarzyć [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Nigdy takiej nie miałam a testowałam sporo wiec ja ja widzę [emoji23][emoji3526]

Ja się dostałam, ale przeciwnicy w postaci emerytów byli silni, ledwo wygrałam 🤣 szkoda że się nie dostałaś, będziesz jeszcze próbować w kolejne dni? Ja mam to szczęście że pracuję z domu i mam świetną szefową, która jak coś to wybaczy spóźnienie 😅
Tak, tak jutro idę, bo na środę mam endokrynologa i wolę mieć aktualne wyniki tarczycy 😉

Poniedziałek mija pracowicie, niby wczoraj miałam miec owulacje bo cykle w miarę regularne( 28 dni). Zazwyczaj czuje ze mam owulacje, organizm daje lekkie sygnały a w tym cyklu kiedy rozpoczęliśmy starania , jak ręką odjął, nie wiem czy jestem juz po czy przed ...🙈🙈 mam nadzieje ze się wstrzeliliśmy 😅

Cześć dziewczyny witam się i ja... Strata synka w listopadzie 17tydz... Teraz podjęliśmy decyzję o staraniach niestety luty nie przyniósł dobrych wieści.. Okres się pojawił trzy dni wcześniej. 🥺
będzie dobrze! , tez jestem po stracie tyle że ciąża pozamaciczna i tylko jeden sprawny jajowod 😪 trzeba myśleć pozytywnie choc czasami jest bardzo ciężko...

reklama
Do góry