reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dzisiaj mam tak dużo płodnego śluzu że mogłabym w nim pływać, ale test owu nadal negatywny, więc czekam dalej. Dzisiaj 15dc. Miłego dnia dziewczyny [emoji4]

A mi się śniło pare dni temu dziecko. Nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test. Najpierw ten czułością 25 i widziałam cień cienia. Później nie dalo mi to spokoju i zrobilam czułością 10. Wyszla blada kreska. Nie chce sie cieszyć na zapas. Ale może się udalo. Czyli te objawy by się zgadzaly.

Załączniki

• 20210216_134249_HDR-1.jpg
    20210216_134249_HDR-1.jpg
    357,3 KB · Wyświetleń: 162
Faktycznie jakiś cień jest [emoji6]
Jak masz możliwość to może na bete idź?
A w ogóle który dzień cyklu? I wiesz ile po owulce jesteś?
A mi się śniło pare dni temu dziecko. Nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test. Najpierw ten czułością 25 i widziałam cień cienia. Później nie dalo mi to spokoju i zrobilam czułością 10. Wyszla blada kreska. Nie chce sie cieszyć na zapas. Ale może się udalo. Czyli te objawy by się zgadzaly.

Faktycznie jakiś cień jest [emoji6]
Jak masz możliwość to może na bete idź?
A w ogóle który dzień cyklu? I wiesz ile po owulce jesteś?
Na zywo jest mocniejsza. Tutaj jakos rozmazuje te grafiki. Na razie czekam na dzień @ by zrobic kolejny test. Za 4 dni. Po owulacji jestem tak okolo 11- 12 dni. Robilam testy owulacyjne więc tak jakoś tyle dni będzie. Jeśli w dniu małpy wyjdzie pozytywny pójdę na bete :)
Do ginekologa kobietki kiedy najlepiej dzwonic i się umawiać ? Bo za szybko tez nie ma sensu.

Na zywo jest mocniejsza. Tutaj jakos rozmazuje te grafiki. Na razie czekam na dzień @ by zrobic kolejny test. Za 4 dni. Po owulacji jestem tak okolo 11- 12 dni. Robilam testy owulacyjne więc tak jakoś tyle dni będzie. Jeśli w dniu małpy wyjdzie pozytywny pójdę na bete :)
Do ginekologa kobietki kiedy najlepiej dzwonic i się umawiać ? Bo za szybko tez nie ma sensu.
Beta to bardzo dobry pomysł [emoji16]

Oby marzec był równie udany co luty! Piękny wysyp kresek

reklama
Do góry