Gratuluje!! ale super dzień, już 2 pozytywne testyHej dziewczyny
Dzisiaj rano zatestowałam i chyba jest druga kreseczka słaba, ale jest. Według kalendarzyka jutro powinnam mieć @, to mój 29 dzień cyklu. Czy Wy też coś widzicie, czy tylko ja mam zwidy?
reklama
developerka
Fanka BB :)
Powiem Wam, że jeszcze nie dowierzam jutro wybieram się na betę, więc dam znać
AnetaManiak
Może wieczorem zrób jeszcze jeden test owu?
Dzisiaj mam tak dużo płodnego śluzu że mogłabym w nim pływać, ale test owu nadal negatywny, więc czekam dalej. Dzisiaj 15dc. Miłego dnia dziewczyny [emoji4]
Trinnity
Aktywna w BB
Też myślę że to dobry pomysł, żeby nie przegapić [emoji4]Może wieczorem zrób jeszcze jeden test owu?
Misiaczek_23
Aktywna w BB
A mi się śniło pare dni temu dziecko. Nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test. Najpierw ten czułością 25 i widziałam cień cienia. Później nie dalo mi to spokoju i zrobilam czułością 10. Wyszla blada kreska. Nie chce sie cieszyć na zapas. Ale może się udalo. Czyli te objawy by się zgadzaly.
Załączniki
AnetaManiak
Faktycznie jakiś cień jest [emoji6]
Jak masz możliwość to może na bete idź?
A w ogóle który dzień cyklu? I wiesz ile po owulce jesteś?
A mi się śniło pare dni temu dziecko. Nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test. Najpierw ten czułością 25 i widziałam cień cienia. Później nie dalo mi to spokoju i zrobilam czułością 10. Wyszla blada kreska. Nie chce sie cieszyć na zapas. Ale może się udalo. Czyli te objawy by się zgadzaly.
Misiaczek_23
Aktywna w BB
Na zywo jest mocniejsza. Tutaj jakos rozmazuje te grafiki. Na razie czekam na dzień @ by zrobic kolejny test. Za 4 dni. Po owulacji jestem tak okolo 11- 12 dni. Robilam testy owulacyjne więc tak jakoś tyle dni będzie. Jeśli w dniu małpy wyjdzie pozytywny pójdę na beteFaktycznie jakiś cień jest [emoji6]
Do ginekologa kobietki kiedy najlepiej dzwonic i się umawiać ? Bo za szybko tez nie ma sensu.
Trinnity
Aktywna w BB
Beta to bardzo dobry pomysł [emoji16]Na zywo jest mocniejsza. Tutaj jakos rozmazuje te grafiki. Na razie czekam na dzień @ by zrobic kolejny test. Za 4 dni. Po owulacji jestem tak okolo 11- 12 dni. Robilam testy owulacyjne więc tak jakoś tyle dni będzie. Jeśli w dniu małpy wyjdzie pozytywny pójdę na bete
Do ginekologa kobietki kiedy najlepiej dzwonic i się umawiać ? Bo za szybko tez nie ma sensu.
Oby marzec był równie udany co luty! Piękny wysyp kresek
reklama
Smaily
Luty się jeszcze nie skończyłBeta to bardzo dobry pomysł [emoji16]
Oby marzec był równie udany co luty! Piękny wysyp kresek
Podziel się: