Gryfin
Fanka BB :)
My zjeżdżamy z psamiCześć
Też bym poszła na sanki ale mój syn ma już prawie 14 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My zjeżdżamy z psamiCześć
Też bym poszła na sanki ale mój syn ma już prawie 14 lat
No to owocnego weekendzie życzę w takim razie niee ja dopiero 17dc przy cyklach 28 dniowych4dc, już jestem po sankach u mnie bardzo jeszcze okresowo według aplikacji największe szanse poczęcia mam w przyszły weekend i akurat mam wolny piątek i poniedziałek więc jeśli zadbam o atmosferę to będzie gorący weekend
A ty nie testujesz czasem niedługo?
Dziewczyny owulacja była u mnie w 11dc teraz mam 24 dc a we wtorek mam wizytę u gina w innej sprawie to bezie 27dc (cykl ma u mnie 31 dni) myślicie ze na usg będzie już coś widać jeśli by się udało lub nie ? Tak wiecie żebym wiedziała na czym stoję
Nie wydaje mi się żebym przy mojej nadwadze po 1 tabletce przestymulowała jajniki. Bardziej wydaje mi się, że w ogóle mnie nie wzruszy i dalej nie będę miała owulki. No nic dzięki, widzę że każdy różnie reaguje na Clo i nie ma zasady co do tego kiedy ewentualną owulka wystąpi.
Myślę że jedynie może powiedzieć czy Była owulacja ale na wykrycie ciąży to raczej mało prawdopodobne ale może się mylę, lekarzem nie jestem
Miłego dnia ☺ u mnie 10dc. W środę idę do gina zobaczyć, co się dzieje w moich jajnikach. Pierwszy raz nie mogę doczekać się wizyty u gina (poza wizytami w pierwszej ciąży).Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Za oknem pięknie, biało chyba czas ruszyć na sanki  A jakie plany u Was? Jak się czujecie? Który dc?
Dokładnie. Z tego co czytałam w różnych źródłach to prawdopodobnie nie będzie widać ciąży.Tez tak myśle, ale tez się nie znam [emoji16]
Ciąży na pewno nie będzie widać, jedynie rozpulchnioną macice ale ona taka jest również przed @ także w kwestii ewentualnej ciąży niczego się nie dowiesz z usg przed terminem @. Jedynie badanie z krwi beta hcg może Ci coś podpowiedzieć.Dziewczyny owulacja była u mnie w 11dc teraz mam 24 dc a we wtorek mam wizytę u gina w innej sprawie to bezie 27dc (cykl ma u mnie 31 dni) myślicie ze na usg będzie już coś widać jeśli by się udało lub nie ? Tak wiecie żebym wiedziała na czym stoję