reklama
dominikana26
Fanka BB :)
Gratulacje! [emoji846]Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje... Nie mam dziś nawet za bardzo czasu żeby tu posiedzieć, poczytać i odpisywać [emoji57]
Powiem wam że dzisiaj nawet po pracy zrobiłam ostatni test jaki miałam i pięknie widać odrazu było. Zobacz załącznik 1232371
dominikana26
Też tak myślałam...O tak, pamietam kilka lat temu jak mimo zabezpieczeń panikowałam że jestem w ciąży [emoji85] wtedy myślałam, że to wszystko takie hop siup i mimo gumki na pewno coś się przedostało [emoji23]
AnetaManiak
Ja w przyszłym tygodniu idę na monitoring. Dowiem się wtedy co jest grane. Gin kazał wybrać do końca clo tak jak było zaplanowane czyli jutro ostatni dzień.WOW serio tak szybko?
Właśnie miałam pytać czy ktoś wie teoretycznie kiedy po Clo powinna wystąpić owulka. Biorę dzisiaj 3dzień (7dc) i nie wiem nawet kiedy powinnam zacząć robić testy owu.
Przy clo radzę iść do gina bo można łatwo przestymulować jajniki i mogą tworzyć się torbiele
Madlein
Nie wydaje mi się żebym przy mojej nadwadze po 1 tabletce przestymulowała jajniki. Bardziej wydaje mi się, że w ogóle mnie nie wzruszy i dalej nie będę miała owulki. No nic dzięki, widzę że każdy różnie reaguje na Clo i nie ma zasady co do tego kiedy ewentualną owulka wystąpi.Ja w przyszłym tygodniu idę na monitoring. Dowiem się wtedy co jest grane. Gin kazał wybrać do końca clo tak jak było zaplanowane czyli jutro ostatni dzień.
Przy clo radzę iść do gina bo można łatwo przestymulować jajniki i mogą tworzyć się torbiele
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje... Nie mam dziś nawet za bardzo czasu żeby tu posiedzieć, poczytać i odpisywać [emoji57]
Powiem wam że dzisiaj nawet po pracy zrobiłam ostatni test jaki miałam i pięknie widać odrazu było. Zobacz załącznik 1232371
Teraz widzę. Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
AnetaManiak
Przy poprzedniej próbie z clo z której mam synka brałam po jednej tabletce. Miałam nadwagę około 15kg. Mimo iż dostałam wtedy również zastrzyk na pęknięcie to jeden pęcherzyk pękł, a z drugiego powstała torbiel. Także nigdy nic nie wiadom[emoji6]
Co do owulacji no to faktycznie nie u wszystkich clo zadziała jednakowo niestety
Co do owulacji no to faktycznie nie u wszystkich clo zadziała jednakowo niestety
Nie wydaje mi się żebym przy mojej nadwadze po 1 tabletce przestymulowała jajniki. Bardziej wydaje mi się, że w ogóle mnie nie wzruszy i dalej nie będę miała owulki. No nic dzięki, widzę że każdy różnie reaguje na Clo i nie ma zasady co do tego kiedy ewentualną owulka wystąpi.
NataliaW93
Mecenasowa27
Dziękuję kochana [emoji4][emoji854][emoji6]
Teraz widzę. Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. [emoji106][emoji3]
reklama
Podziel się: