reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
4dc, już jestem po sankach😉 u mnie bardzo jeszcze okresowo😅 według aplikacji największe szanse poczęcia mam w przyszły weekend i akurat mam wolny piątek i poniedziałek 😍 więc jeśli zadbam o atmosferę to będzie gorący weekend💞
A ty nie testujesz czasem niedługo?
No to owocnego weekendzie życzę w takim razie 😁❤️ niee ja dopiero 17dc przy cyklach 28 dniowych 😉

Dziewczyny owulacja była u mnie w 11dc teraz mam 24 dc a we wtorek mam wizytę u gina w innej sprawie to bezie 27dc (cykl ma u mnie 31 dni) myślicie ze na usg będzie już coś widać jeśli by się udało lub nie ? Tak wiecie żebym wiedziała na czym stoję ;)

Myślę że jedynie może powiedzieć czy Była owulacja ale na wykrycie ciąży to raczej mało prawdopodobne ale może się mylę, lekarzem nie jestem
Dziewczyny owulacja była u mnie w 11dc teraz mam 24 dc a we wtorek mam wizytę u gina w innej sprawie to bezie 27dc (cykl ma u mnie 31 dni) myślicie ze na usg będzie już coś widać jeśli by się udało lub nie ? Tak wiecie żebym wiedziała na czym stoję ;)

Nie wydaje mi się żebym przy mojej nadwadze po 1 tabletce przestymulowała jajniki. Bardziej wydaje mi się, że w ogóle mnie nie wzruszy i dalej nie będę miała owulki. No nic dzięki, widzę że każdy różnie reaguje na Clo i nie ma zasady co do tego kiedy ewentualną owulka wystąpi.

Ja jak miałam nadwagę i wygórowane cukry to też na mnie Clo nie zadziałało w ogóle, jak zresztą wszystko inne, ale myślę, że nie ma reguły, bo znam osoby, które też miały nadwagę i po leczeniu ruszyło i wcale nie musiały długo czekać. To bardzo indywidualna sprawa.

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was ☺️💛 Za oknem pięknie, biało chyba czas ruszyć na sanki  A jakie plany u Was? Jak się czujecie? Który dc? 😁
Miłego dnia ☺ u mnie 10dc. W środę idę do gina zobaczyć, co się dzieje w moich jajnikach. Pierwszy raz nie mogę doczekać się wizyty u gina (poza wizytami w pierwszej ciąży😉).

Ciąży na pewno nie będzie widać, jedynie rozpulchnioną macice ale ona taka jest również przed @ także w kwestii ewentualnej ciąży niczego się nie dowiesz z usg przed terminem @. Jedynie badanie z krwi beta hcg może Ci coś podpowiedzieć.

reklama
Wczoraj po pracy byłam tak zmęczona (dziwne, bo pracuje biurowo i nigdy tak nie miałam), że położyłam się po powrocie, około 19 i wstałam dzisiaj o 8 rano! 13 godzin snu. Poza tym od jakiegoś czasu mam przypływy gorąca, temperatura od 36,9 do 37,3 st. Nie wiem czy to choroba, czy coś innego :p:p Jestem w 25dc. Zwykle trwają 27-29dni. Nie wiem kiedy dokładnie miałam owulacje, bo tego nie monitoruje. Zrobiłam dzisiaj rano test po tym długim śnie i po 3 minutach wyszło to:
Zrzut ekranu 2021-01-30 o 12.53.27.png

Czy to w ogóle jest możliwe, żeby prze terminem @ była taka kreska czy to raczej cień?!

Do góry