reklama
U mnie 25dc, więc jeszcze chwilę i moja ciekawość zostanie zaspokojona, czy się udało czy nie. 4 cykl starań. Od owulacji bol jajnikow (raz mocniejszy, raz slabszy) i bol piersi. Innych znaków nie widzę. Staram się nie nakręcac, ale szczerze powiedziawszy myśli i tak wracają do jednego.
Trzymam kciuki za Was i siebie, żeby ten rok dał nam ukojenie i upragnione II kreski.
Trzymam kciuki za Was i siebie, żeby ten rok dał nam ukojenie i upragnione II kreski.
Co to znaczy, że po metforminie umierasz? Też lekarz mi zalecił formetic 500, od kilku dni przyjmuje i za każdym razem po przyjęciu mam okropne wzdęcia i skręcanie jelit. Mam nadzieję, że minie.Hej!
Poprzeglądałam wiele wątków na tej stronie i jakoś tak postanowiłam, nie być sama w staraniach
Od ślubu minęło ponad 2 lata, problemy z nieregularną miesiączką był praktycznie zawsze, zgłaszając ten problem parę miesięcy przed ślubem, gine kazała się niczym nie przejmować i pić herbatki ziołowe...... i nie zapomnę, że miałam akurat wtedy piękną owulacje - wiedziałam, że kiedyś zatęsknię za tym dniem!
przygody z innym gine - źle zbadana prolaktyna i leki na obniżenie.... później gine-endo i zdiagnozował PCOS i IO i to by było u niego na tyle.
Jakoś chyba ciężko miałam z tymi lekarzami
Ale zgłosiłam się do gine (początkiem grudnia), który specjalizuje się w leczeniu niepłodności.
Akurat był 6 dzień cyklu, więc wrzucił mi od razu Clo 1x i do niej Miovelia nac, dodatkowo Miovelia (ponoć nowość na rynku) na co dzień + metformina - po której umieram, ale jeszcze jakoś żyje
W piątek był monitoring i dwa pęcherzyki po 13 mm, dziś również i stoją w miejscu, jeden nawet się zmniejszył eh, jakoś to mnie tak trochę podłamało i zostałam z przekonaniem, że przez wiele cykli na pewno się nie uda....
Od dziś dodatkowo Bemfola dwie dawki (co dwa dni) i na koniec Ovitrelle.
Robię też testy owu, ogólnie praktycznie zawsze wychodziły "dodatnie", w sensie, że pasek kontrolny też zawsze miał widoczny odcień, raz udało mi się natrafić na dodatni w poprzednim miesiącu, ale nic nie wyszło.... a w tym cyklu totalnie negatywne wychodzą, też któraś była w podobnej sytuacji?
Gondzi_a
Fanka BB :)
Cześć
Też bym poszła na sanki ale mój syn ma już prawie 14 latCześć dziewczyny miłego dnia dla Was Za oknem pięknie, biało chyba czas ruszyć na sanki  A jakie plany u Was? Jak się czujecie? Który dc?
Smaily
4dc, już jestem po sankach u mnie bardzo jeszcze okresowo według aplikacji największe szanse poczęcia mam w przyszły weekend i akurat mam wolny piątek i poniedziałek więc jeśli zadbam o atmosferę to będzie gorący weekendCześć dziewczyny miłego dnia dla Was Za oknem pięknie, biało chyba czas ruszyć na sanki  A jakie plany u Was? Jak się czujecie? Który dc?
A ty nie testujesz czasem niedługo?
Madlein
Próbowałyście metforminy innych producentów? Też miałam problemy gastryczne po mecie, przerobiłam glucophage XS i siofor SR. Od miesiąca diabetolog przepisała mi Avamine SR i jest idealnie. Podobno Avamina jest najlepiej przyswajalna wśród pacjentów.Co to znaczy, że po metforminie umierasz? Też lekarz mi zalecił formetic 500, od kilku dni przyjmuje i za każdym razem po przyjęciu mam okropne wzdęcia i skręcanie jelit. Mam nadzieję, że minie.
E
Em82
Gość
To niech syn mame ciągnie [emoji16]Cześć [emoji846]
Też bym poszła na sanki ale mój syn ma już prawie 14 lat [emoji23]
A przyjmujesz metformine ze względu na cukrzycę czy z powodu innych dolegliwości?Próbowałyście metforminy innych producentów? Też miałam problemy gastryczne po mecie, przerobiłam glucophage XS i siofor SR. Od miesiąca diabetolog przepisała mi Avamine SR i jest idealnie. Podobno Avamina jest najlepiej przyswajalna wśród pacjentów.
reklama
Gondzi_a
Haha to jest świetny pomysł już widzę jego minęTo niech syn mame ciągnie [emoji16]
Podziel się: