młoda1994
Fanka BB :)
Ja mam sporo śluzu lejącego się przezroczysty jest. Nawet wkładka nie pomaga mimo częstego zmienianiaA powiedzcie kochane jak wyglada wasza wydzielina przed @ .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam sporo śluzu lejącego się przezroczysty jest. Nawet wkładka nie pomaga mimo częstego zmienianiaA powiedzcie kochane jak wyglada wasza wydzielina przed @ .
Rocznikowo 36Czy są tutaj kobietki po 35 roku ? Ja mam 37 niestety i mój wiek troszkę mnie martwi, ale staram się tym tak bardzo nie martwić.
Ja ostatnio mam w kolorze lekko żółtym.A powiedzcie kochane jak wyglada wasza wydzielina przed @ .
Za 2 tygodnie 37 lat skończę Lekarze mi mówią że mam czasCzy są tutaj kobietki po 35 roku ? Ja mam 37 niestety i mój wiek troszkę mnie martwi, ale staram się tym tak bardzo nie martwić.
J też pisze jak kura pazurem. Jednak temu słowu nie podołałam hahahDobrze, że mam paskudne pismo i dzięki temu wystarczy, że 3litery dopasuje i znam temat to już całość umiem rozczytać [emoji1787]
Miałam wynik 3,1 i tak.. Miałam brać eututox. Lecz zaproponowano mi oviran (diabetolog zaproponował) czyli zwykły lek na poprawę hormonów. Po 3 msc brania ovarinu tsh 1,67. Ty masz jeszcze mniejsze tsh to powinien być wynik jeszcze bardziej zadowalający. Wynik 2 moim zdaniem jest ok, nawet do starańDziewczyny, czy którejś z Was podczas starań lekarz zalecił Wam Euthyrox przy TSH 2? Jestem po dwóch poronieniach, ostatnie w 8 tyg. Jeszcze przed poronieniem robiłam badania ciążowe i TSH wynosiło 1,17 a ok. dwa tyg.po łyżeczkowaniu było 2. Byłam u ginekologa i ten powiedział, że muszę zacząć brać Euthyrox, bo jest to za wysoki wynik do zajścia w ciążę. Mam mieszane uczucia co do brania tego leku, bo wydaje mi się, że wynik 2 nie jest tragedią i nie wiem co robić
Chyba to pierwsze, bo długa nazwaAndrostendion albo estradiol ale bardziej chyba to pierwsze
No ja właśnie tez od jakichś 3 tyg mam takie białko jajka i lekko podbarwione na żółto dość dużo tego.Ja ostatnio mam w kolorze lekko żółtym.