reklama
Gryfin
Fanka BB :)
To w takim razie, udanego cykluAle ja się właśnie cieszę, czekałam z utęsknieniem na nią to pierwsza po poronieniu wiec teraz będzie można działać
staraczka_22
Ja już trochę opadłam z sił. Fakt, że nie należę do osób cierpliwych ale ciągle napotykam na jakieś przeciwnosci. Teraz przekonałam się, że mam zla ginekolog, która od września jakoś specjalnie mnie nie poprowadzila a namieszała tylko z tarczyca i wróciłam do punktu wyjscia
kasienka0891
DziękujeTo w takim razie, udanego cyklu
staraczka_22
U mnie nastrój beznadziejny.A tak w ogóle to miłego dnia dla Was dziewczyny jakie nastroje? Ktoś dzisiaj testuje? Gdzie te wszystkie podwójne kreseczki?
staraczka_22
Niech mi ktos powie, że tsh można szybko wyregulować i że przy długich cyklach 35-37 dni można zajść w ciążę i jeszcze będzie pieknie. :dJa już trochę opadłam z sił. Fakt, że nie należę do osób cierpliwych ale ciągle napotykam na jakieś przeciwnosci. Teraz przekonałam się, że mam zla ginekolog, która od września jakoś specjalnie mnie nie poprowadzila a namieszała tylko z tarczyca i wróciłam do punktu wyjscia
Gryfin
Kiedyś w moich najciemniejszych czasach w ciężkiej depresji, doprowadziłam do tego że moje TSH wynosiło 11, kiedy się ogarnęłam zbilam je do 3 w ciągu 4 tygodniu odpowiednią dietą i oczywiście tabletkami więc wszystko można, oczywiście każdy jest inny ale staraj się nie załamywać, jeszcze będzie dobrze, jeszcze będzie pięknieNiech mi ktos powie, że tsh można szybko wyregulować i że przy długich cyklach 35-37 dni można zajść w ciążę i jeszcze będzie pieknie. :d
kasienka0891
Z tsh to nie wiem ale ja mam długie cykle i w każda ciąże zachodziłam w 1 do 3 cykli także wszystko jest możliweNiech mi ktos powie, że tsh można szybko wyregulować i że przy długich cyklach 35-37 dni można zajść w ciążę i jeszcze będzie pieknie. :d
staraczka_22
Jak to zrobiłaś? duża dawkę miałaś? A jeśli chodzi o dietę to co radzisz?Kiedyś w moich najciemniejszych czasach w ciężkiej depresji, doprowadziłam do tego że moje TSH wynosiło 11, kiedy się ogarnęłam zbilam je do 3 w ciągu 4 tygodniu odpowiednią dietą i oczywiście tabletkami więc wszystko można, oczywiście każdy jest inny ale staraj się nie załamywać, jeszcze będzie dobrze, jeszcze będzie pięknie
reklama
staraczka_22
To jest pocieszająceZ tsh to nie wiem ale ja mam długie cykle i w każda ciąże zachodziłam w 1 do 3 cykli także wszystko jest możliwe
Podziel się: