reklama
nowafalaa
Fanka BB :)
Mój także brał sam kwas foliowy plus Wit D3Tak, trzy miesiące najlepiej przed zajściem w ciążę i dobrze, by partner też brał, bo wpływa na żołnierzyki.
Peatei
Początkująca w BB
Testy ciążowe pozytywne, ale dopiero będę robiła badanie krwi, więc dopiero po badaniu krwi będę mogła powiedzieć, że jestem w ciąży na 100%.Prawdopodobnie jesteś w ciąży? [emoji16]
Ja za chwilę będę 34 latka. Staramy się od 3 cykli.Czy są tutaj kobietki po 35 roku ? Ja mam 37 niestety i mój wiek troszkę mnie martwi, ale staram się tym tak bardzo nie martwić.
coca
Testy ciążowe pozytywne, ale dopiero będę robiła badanie krwi, więc dopiero po badaniu krwi będę mogła powiedzieć, że jestem w ciąży na 100%.
To napewno tylko formalność [emoji3526] gratuluje!
Kasialucky
Ja mam 37 od styczniaCzy są tutaj kobietki po 35 roku ? Ja mam 37 niestety i mój wiek troszkę mnie martwi, ale staram się tym tak bardzo nie martwić.
i staram się o pierwsza ciąże
To ja dokładnie kończę w lutym 37 więc jesteśmy w tym samym wiekuJa mam 37 od stycznia
i staram się o pierwsza ciąże
hej dziewczyny , mam pytanie trochę z innej beczki . czy ktoś posiada lub użytkuje monitor owulacyjny "Clearblue" ? jak się sprawuje i czy warto zainwestować?
reklama
Misiaczek_23
Aktywna w BB
A powiedzcie kochane jak wyglada wasza wydzielina przed @ .
Podziel się: