reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Wspominałyście wcześniej o suplach fertilman i profertil. Czy wasi faceci sprawdzali ich rzeczywistą skuteczność? Robiliście może badania nasienia przed i po kuracji? Zastanawiam się czy swojemu M nie zafundować takiej suplementacji

reklama
Dlaczego rozebralas test? ? Masz potwierdzoną owulacje? Jak potwierdziłaś owulacje? Wiesz, że testy owu przepowiadają DOMNIEMANĄ owu? A nie dają 100% pewności? Wiesz kiedy masz owu po wyrzucie Lh? 36h?8h?
Edit
Czy robiłaś testy przed 5 stycznia?
Robiłam testy od 2 do 6 stycznia. Nie mam oczywiście 100% pewności kiedy była owulacja. A test rozebrałam bo lepiej widać na zdjęciu sam matowy pasek, a nie pasek za plastikową szybką ;)

Wspominałyście wcześniej o suplach fertilman i profertil. Czy wasi faceci sprawdzali ich rzeczywistą skuteczność? Robiliście może badania nasienia przed i po kuracji? Zastanawiam się czy swojemu M nie zafundować takiej suplementacji
Czytałam opinie o fertilman plus, I poprawiały parametry nasienia 😉

Robiłam testy od 2 do 6 stycznia. Nie mam oczywiście 100% pewności kiedy była owulacja. A test rozebrałam bo lepiej widać na zdjęciu sam matowy pasek, a nie pasek za plastikową szybką ;)
Czy wiesz, że przy ciazy, zobaczenie 2 kreski jest możliwe bez rozbierania? Nie potrzebnie takie rzeczy się robi, tak samo jak się nie patrzy po czasie ☺️ testy pink uwielbiają mieć tą drugą kreskę, która zazwyczaj przy braku ciąży jest szara (tak jak w Twoim przypadku) warto czekać minimum te 12 dni po owulacji, żeby mieć pewność i polecam test innej marki 😉 może w między czasie oczekiwania na kolejny test napiszesz coś o sobie? Jak długo się starasz itd?

Czy wiesz, że przy ciazy, zobaczenie 2 kreski jest możliwe bez rozbierania? Nie potrzebnie takie rzeczy się robi, tak samo jak się nie patrzy po czasie ☺️ testy pink uwielbiają mieć tą drugą kreskę, która zazwyczaj przy braku ciąży jest szara (tak jak w Twoim przypadku) warto czekać minimum te 12 dni po owulacji, żeby mieć pewność i polecam test innej marki 😉 może w między czasie oczekiwania na kolejny test napiszesz coś o sobie? Jak długo się starasz itd?
Dopiero zaczynamy starania o trzeciego maluszka ;) ale że jestem w gorącej wodzie kąpana to najlepiej jakby jakiś radar zadzwonił godzinę po stosunku i dał znać że to już ciąża. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną 🙂
Pierwsza ciąża to były dwa cykle starań, a druga udała się za pierwszym razem.

Dopiero zaczynamy starania o trzeciego maluszka ;) ale że jestem w gorącej wodzie kąpana to najlepiej jakby jakiś radar zadzwonił godzinę po stosunku i dał znać że to już ciąża. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną [emoji846]
A więc jesteś jedną z tych szczęściar, które zachodzą od razu, gratuluję i życzę żeby tak się stało i tym razem [emoji6]

Dopiero zaczynamy starania o trzeciego maluszka ;) ale że jestem w gorącej wodzie kąpana to najlepiej jakby jakiś radar zadzwonił godzinę po stosunku i dał znać że to już ciąża. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną 🙂
Zapewniam, że każda z nas życzy Ci tych 2 kreseczek I to jak najszybciej ☺️☺️ każda z Nas by tak chciała, żeby odrazu po stosunku wiedzieć 😅 jakie to byłoby piękne 😁😁
Ale myślę, że na spokojnie jak powtórzysz test za parę dni to już nie będzie wątpliwości 😉

Jeżeli pozytywny test owluacyjny miałam 29 grudnia, a nie wiem w przeciągu ile godziny była owulacja i czy wgl była. Kiedy najlepiej w tym tygodniu zrobić test jeżeli @ się nie pojawi??

reklama
Do góry