reklama
Robiłam testy od 2 do 6 stycznia. Nie mam oczywiście 100% pewności kiedy była owulacja. A test rozebrałam bo lepiej widać na zdjęciu sam matowy pasek, a nie pasek za plastikową szybkąDlaczego rozebralas test? ? Masz potwierdzoną owulacje? Jak potwierdziłaś owulacje? Wiesz, że testy owu przepowiadają DOMNIEMANĄ owu? A nie dają 100% pewności? Wiesz kiedy masz owu po wyrzucie Lh? 36h?8h?
Edit
Czy robiłaś testy przed 5 stycznia?
HeraUnique
Fanka BB :)
Czytałam opinie o fertilman plus, I poprawiały parametry nasieniaWspominałyście wcześniej o suplach fertilman i profertil. Czy wasi faceci sprawdzali ich rzeczywistą skuteczność? Robiliście może badania nasienia przed i po kuracji? Zastanawiam się czy swojemu M nie zafundować takiej suplementacji
HeraUnique
Czy wiesz, że przy ciazy, zobaczenie 2 kreski jest możliwe bez rozbierania? Nie potrzebnie takie rzeczy się robi, tak samo jak się nie patrzy po czasie testy pink uwielbiają mieć tą drugą kreskę, która zazwyczaj przy braku ciąży jest szara (tak jak w Twoim przypadku) warto czekać minimum te 12 dni po owulacji, żeby mieć pewność i polecam test innej marki może w między czasie oczekiwania na kolejny test napiszesz coś o sobie? Jak długo się starasz itd?Robiłam testy od 2 do 6 stycznia. Nie mam oczywiście 100% pewności kiedy była owulacja. A test rozebrałam bo lepiej widać na zdjęciu sam matowy pasek, a nie pasek za plastikową szybką
Dopiero zaczynamy starania o trzeciego maluszka ale że jestem w gorącej wodzie kąpana to najlepiej jakby jakiś radar zadzwonił godzinę po stosunku i dał znać że to już ciąża. Cierpliwość nie jest moją mocną stronąCzy wiesz, że przy ciazy, zobaczenie 2 kreski jest możliwe bez rozbierania? Nie potrzebnie takie rzeczy się robi, tak samo jak się nie patrzy po czasie testy pink uwielbiają mieć tą drugą kreskę, która zazwyczaj przy braku ciąży jest szara (tak jak w Twoim przypadku) warto czekać minimum te 12 dni po owulacji, żeby mieć pewność i polecam test innej marki może w między czasie oczekiwania na kolejny test napiszesz coś o sobie? Jak długo się starasz itd?
Pierwsza ciąża to były dwa cykle starań, a druga udała się za pierwszym razem.
E
Em82
Gość
A więc jesteś jedną z tych szczęściar, które zachodzą od razu, gratuluję i życzę żeby tak się stało i tym razem [emoji6]Dopiero zaczynamy starania o trzeciego maluszka ale że jestem w gorącej wodzie kąpana to najlepiej jakby jakiś radar zadzwonił godzinę po stosunku i dał znać że to już ciąża. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną [emoji846]
HeraUnique
Zapewniam, że każda z nas życzy Ci tych 2 kreseczek I to jak najszybciej każda z Nas by tak chciała, żeby odrazu po stosunku wiedzieć jakie to byłoby piękneDopiero zaczynamy starania o trzeciego maluszka ale że jestem w gorącej wodzie kąpana to najlepiej jakby jakiś radar zadzwonił godzinę po stosunku i dał znać że to już ciąża. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną
Ale myślę, że na spokojnie jak powtórzysz test za parę dni to już nie będzie wątpliwości
Mirnoti_95
Początkująca w BB
Jeżeli pozytywny test owluacyjny miałam 29 grudnia, a nie wiem w przeciągu ile godziny była owulacja i czy wgl była. Kiedy najlepiej w tym tygodniu zrobić test jeżeli @ się nie pojawi??
Gwiazdka94
Dziekuje [emoji8] jestes w stanie polecic jakas stronke albo ksiazke o analizowaniu temperatur?Nie masz czym bo może to oznaczać, a nie musi. A temp skoczyła o 0,2 ale trochę później więc nie powinnaś się przejmować [emoji6]
reklama
Podziel się: