reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Mi of też dziwnie zaznacza owu [emoji2368] obstawiam, że uznał powolny wzrost za znak owulacji. Jak dla mnie owu miałaś 22/23 patrząc na temp, bo ta z 23 może być pominięta jako wypadkowa i reszta by się zgadzała ze wzrostem [emoji4] i patrząc na wahania to nie są duże, więc nie zmienia Ci się mocno temp, także myślę że coś daje [emoji6] mi się temp nie zmienia o godzinie 7 czy też 9 mam taką samą [emoji6]

Czemu uwazasz temp z 23 za wypadkowa? Chcialabym sie nauczyc odczytywac te wykresy :D po testach owu obstawialam 6 albo nawet 5 jako dzien owulacji. Powolny wzrost tez oznacza wystapienie owulacji czy musi byc ten skok o 0,2 stopnia? Mierze dopiero niecaly cykl I wiesz, spodziewalam sie ksiazkowego wykresu [emoji23] pare dni temu strzelilam focha na termometr I zapisalam sie na usg zeby wiedziec co I jak [emoji13] ale jednak te temperatury daja jakis poglad jesli sie wie jak na nie patrzec

reklama
Kurcze u mojego tylko 3% pelmnikow jest prawidłowych [emoji22] zla morfologia i ruchliwości [emoji85][emoji87]
Wizytę u gine mam dopiero 22 a tu się kończy cykl pewnie za niedługo i sama nie wiem czy brac kolejne leki od nowego cyklu na stymulacje owulacji[emoji85] ale się dzis podłamałam [emoji852]
U nas 2 procent prawidłowych i ruchliwość też kiepska. Jak byłam na wizycie u gina, to mi już nawet dupka nie przepisał. Na razie mąż bierze suple i rozważamy in vitro niestety [emoji26]

Cześć dziewczyny,
Owulację miałam 5 stycznia i oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś test z czułością 10 mlU/ml (wiem, że to bardzo wcześnie). Sama nie wiem co o tym myśleć, ale ja tu widzę delikatną drugą kreskę. Spotkałyście się z czymś takim?
5A573B89-D8D8-4E53-8A23-06F8A34BD969.jpeg
B03B47B2-23AF-4B0A-9FE1-D3AF5BF38D92.jpeg

Cześć dziewczyny,
Owulację miałam 5 stycznia i oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś test z czułością 10 mlU/ml (wiem, że to bardzo wcześnie). Sama nie wiem co o tym myśleć, ale ja tu widzę delikatną drugą kreskę. Spotkałyście się z czymś takim?
Zobacz załącznik 1225310Zobacz załącznik 1225312
Pierwszy raz widze, zeby komus tak wczesnie wyszla druga kreska [emoji3166] I teraz pozostanie mi ta mysl w glowie czy by moze jednak 6dpo juz nie testowac [emoji1787] jestes pewna, ze owulacja byla 5?

Po pierwsze rozebralas test.
Po drugi skoro owu miałaś 5.01 to dziś jest 6dpo więc choćby nie wiem co to dopiero dziś miałoby szansę najwcześniej dojść do zagnieżdżenia, a co za tym idzie nie ma szans na pozytywny testy domowy [emoji2368]

Na zdjęciu przed rozebraniem nie widać zupełnie nic. A ten rozebrany przez nikogo nie powinien być traktowany poważnie.
Zrób test za tydzień i wtedy z przyjemnością Ci pogratuluje jak będzie czego
Cześć dziewczyny,

reklama
Cześć dziewczyny,
Jak dla mnie ta kreska jest jakaś podejrzanie szara. No chyba, że tylko u mnie tak wygląda

Do góry