Gwiazdka94
Fanka BB :)
Ja moge polecic wszystkie, bo do tej pory kazdy pokazywal mi nieskazitelna biel, nawet pink [emoji13]Jakie testy ciążowe polecacie? Bo ja mam chyba jakieś dziwne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja moge polecic wszystkie, bo do tej pory kazdy pokazywal mi nieskazitelna biel, nawet pink [emoji13]Jakie testy ciążowe polecacie? Bo ja mam chyba jakieś dziwne
no chyba nie czytałam może i lepiej bo do tej pory bym się doszukiwała [emoji6]
Ja po porodzie musiałam zatrzymać laktację, cały internet przeczytałam na ten temat. Miałam lekką depresję po porodzie z powodu choroby córki, więc jak przeczytałam skutki uboczne dostinexu to już wolałam potok mleka z piersi. Ze sposobów domowych to piłam szałwię, i absolutnie nie dotykałam piersi nawet woda z prysznica. Non stop chodziłam w staniku żeby się sutki nie ocierały i kapusta w pogotowiu w lodówce plus leki przeciwzapalne. Udało mi się zatrzymać laktację bez leków. Bromergon i dostinex nie kumulują się w organiźmie. Nie powodują trwałych zmian. Dziewczyny biorą z tego co wiem na zbicie prolaktyny więc nic nie uszkadzają.
To jest lek bezpośrednio działający na przysadkę. Stosowany jako jeden z leków na chorobę Parkinsona. Mnie też ulotka przeraziła, najbardziej udar i psychoza. Nie wzięłam tego, ale wiem, że niektóre kobiety bez tego niedałyby rady. O kp jest mnóstwo materiałów i info. O zatrzymaniu laktacji nie mówi się nic. I położne i lekarze mają tylko jedna odpowiedź:bromergon. A kiedyś takiego leku nie było, i kobiety sobie radziły [emoji848]
Lepiej być wcześniej niż się spóźnić [emoji6]
28 dni, takze powinnam miec juz miesiączkęJesteś dopiero w 28 dniu cyklu. Jak długie masz cykle? I ile dni jesteś po owulacji?
Jeśli jesteś w 28 dniu a cykle masz 28 to chyba okres jutro?28 dni, takze powinnam miec juz miesiączkę