reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziekuje kochane :D generalnie gin byl zdumiony ze od roku czasu nie uprawiam seksu poza jednorazowymi wyskokami, ale mu powiedzialam, ze bylam zdesperowana zeby sie wyleczyc, a HVP mozna sie zarazac w nieskonczonosc, a gumka daje niestety 70% ochrony tylko. Tak czy siak moge sie starac;p ze skutecznoscia mi sie nie spieszy, ale wreszicie bede miala zycie seksualne. :)) 18.01 dostane @ :D i jade z koksem... Aż łożko zarwe.

reklama
A ja wiem powiem, że nawet jakbyśmy z mężem stwierdzili, że teraz się jednak nie staramy, bo coś.. To i tak w każdym cyklu bym miała nadzieję, że jednak się udało. Jakby nie patrzeć to są to tak silne pragnienia, że nie da się ich zgasić od tak i możemy jedynie udawać, że o nich nie myślimy. Co najwyżej może się uda zapomnieć na chwilę (dzień czy dwa). Jeśli któraś ma inaczej to z chęcią posłucham rad jak to zrobić. 😁 Oczywiście nie mam tutaj na myśli tego wsłuchiwania się w swój cykl, monitorowania, itd. Tylko to oczekiwanie tuż przed @, aby jednak nie przyszła.

Dziekuje kochane :D generalnie gin byl zdumiony ze od roku czasu nie uprawiam seksu poza jednorazowymi wyskokami, ale mu powiedzialam, ze bylam zdesperowana zeby sie wyleczyc, a HVP mozna sie zarazac w nieskonczonosc, a gumka daje niestety 70% ochrony tylko. Tak czy siak moge sie starac;p ze skutecznoscia mi sie nie spieszy, ale wreszicie bede miala zycie seksualne. :)) 18.01 dostane @ :D i jade z koksem... Aż łożko zarwe.
Na podłogę idź, nie ryzykuj kosztami 😂 po takim czasie to jeszcze spaść z lóżka możesz a z podlogi niżej się juz nie da.

Ja też podziwiam, bo bym nie wytrzymała tyle czasu 🙊 Chyba, że można było znaleźć jakąś inną równie satysfakcjonującą alternatywę 😁

Ale jajory szaleją;) czuje je jak nigdy dotąd! Ten clostylbegyt chyba jednak działa ;) dziś 13 dc więc owulacja tuż tuż. Trzeba dziś jeszcze podzialac;) A zaraz lecę robić green carry na obiad(pierwszy raz w sumie) o matko ale czuje jajory!pozdrawiam całą ekipe;*;*;*

reklama
Mnie tak napieprzają od owulacji aż spać nie mogę i się zastanawiam, czy mi zapalenie pochwy na jajniki przeszło czy co[emoji2356]
Ale jajory szaleją;) czuje je jak nigdy dotąd! Ten clostylbegyt chyba jednak działa ;) dziś 13 dc więc owulacja tuż tuż. Trzeba dziś jeszcze podzialac;) A zaraz lecę robić green carry na obiad(pierwszy raz w sumie) o matko ale czuje jajory!pozdrawiam całą ekipe;*;*;*

Do góry