reklama
V
vik_gosc
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
HeraUnique
Fanka BB :)
Szansa jest w każdym cyklu. Póki nie ma okresu zawsze jest szansa i nadzieja. Ale nikt tu nie wywróży Ci ciąży najlepiej robić test w 14dpo /13dpoCzy są duże szansa ze jestem w ciąży mimo negatywnego testu (super czuły 10mlU) w 26dc z porannego moczu? cykle mam 29dniowe, kalendarzyk owulacje pokazuje w 16dc a stosunki były w dn. 7,8,9,14,15,16,17,19,20,21dc.
Proszę o odpowiedz bo jestem coraz bardziej załamana..
V
vik_gosc
Gość
Dziękuje ale czytając na forach ze niektórym wychodzi już w 24dc moja nadzieja blednie..Szansa jest w każdym cyklu. Póki nie ma okresu zawsze jest szansa i nadzieja. Ale nikt tu nie wywróży Ci ciąży najlepiej robić test w 14dpo /13dpo
P.S. 14pdo tj 14 dzień po okresie ?
Mirnoti_95
Początkująca w BB
14 dni po dniu owulacjiDziękuje ale czytając na forach ze niektórym wychodzi już w 24dc moja nadzieja blednie..
P.S. 14pdo tj 14 dzień po okresie ?
V
vik_gosc
Gość
Ale ja mam jeszcze do nadrobienia w tych sprawach.. Dzięki14 dni po dniu owulacji
Nie napisałam że ma za dużo. Napisałam żeby zbadała hormony żeby mieć pełen obraz sytuacji. Nie pisłam tego w kontekście niskiej rezerwy jajnikowej tylko ogólnie w celu sprawdzenia.Tym, że ma za dużo, a to nie prawda jeśli chodzi o ocenę rezerwy i liczenie pęcherzyków antralnych [emoji4] jeśli dziewczyna spyta ginekologa to mam nadzieję, że rozwieje Twoje wątpliwości [emoji4]
Ewuuu
Dziękuje![emoji4]
Gratulacje [emoji3531]
Ewuuu
Powiem krótko. Odpuściliśmy całkowicie[emoji4] Skupiłam się na pracy i tylko dwa starania były. Dzień po domniemanej owulacji i 5dni przed. Wczorajsze tłustdm krechy zmiotły całkowicie. Na tym teście pojawiły się po niecałej minucie. Niedowierzam![emoji854][emoji3059]
Gratuluję!!! [emoji3590][emoji7] Wspaniałych i nudnych 9 miesięcy [emoji3590] opowiedz nam jak to było w tym cyklu
reklama
HeraUnique
"A mi chodzi o to że dziewczyna faktycznie może mieć dużo pęcherzyków antralnych i nie należałoby tego bagatelizować a sprawdzić."Nie napisałam że ma za dużo. Napisałam żeby zbadała hormony żeby mieć pełen obraz sytuacji. Nie pisłam tego w kontekście niskiej rezerwy jajnikowej tylko ogólnie w celu sprawdzenia.
Nie chce się dalej z Tobą spierać, dlatego kończąc napisze, że biorąc pod uwagę wszystko co napisała, mam 99% pewność o co chodziło lekarzowi pozdrawiam serdecznie
Podziel się: