reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
@Emma28 mój mąż urodził się 6 stycznia jest uparty i zawzięty w swoich realizacjach mega pewny siebie tak pozytywnie oczywiście, czasami mu zazdroszczę ty też masz taki mocny charakter? ja 30stycznia wodnik trochę chyba dziwak jestem lubię byc w śród ludzi, ale lubię też być sama

Czy są duże szansa ze jestem w ciąży mimo negatywnego testu (super czuły 10mlU) w 26dc z porannego moczu? :( cykle mam 29dniowe, kalendarzyk owulacje pokazuje w 16dc a stosunki były w dn. 7,8,9,14,15,16,17,19,20,21dc.
Proszę o odpowiedz bo jestem coraz bardziej załamana..
Na zajście w ciążę w każdym cyklu masz około 30% szans. Może się udało. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób test🤗

Dziewczyny moja Pani gin robiła mi cytologię w pierwszym tygodniu ciąży ( nie wiedziałam, ze jestem)
Po 3cyklach daliśmy spokój narazie, a tu pare dni temu niespodzianka ♥️🙏🏻
Czy to ma wpływ na ciąże zarodek? Cytologia w pierwszym tygodniu czy nie ?
Absolutnie nie, nawet wskazane jest zeby zrobic cytologie w 1 trym i 3 trym, jezeli nie byla robiona przed ciązą :)

kupiłam witaminy dla męża myślałam że to na dłużej niż jeden miesiąc, wasi też łykają po 4 ta sytuacja dziennie?
20210108_090722.jpg

Nigdy nie wiesz jaka naprawdę jest jej historia. Trudno oczekiwać, że ktoś się nie będzie cieszył swoim szczęściem. Płaczmy kiedy jest powód, ale i cieszmy się kiedy jest powód. Na forum też się dziewczyny chwalą kreseczkami🤗
wiem jaka jest jej historia, obie się leczymy. W tym temacie bardzo dużo razem rozmawiałyśmy. Bardzo cieszę się jej szczęściem, naprawdę bo ucieszyłam się jak to usłyszałam ale jednocześnie łzy napłynęły do oczu 😕

reklama
Dostałam chlorek dekwaliniowy. Można w ciąży i przy kp [emoji854]
Aaaaa to spoko. Czytam skutki uboczne. Drozdzyca czyli nie koniec swiata. W razie co pozniej Cie doleczyc nystatyna/klotrimazolem i gitara. Nie dal by Ci nic ciezkiego przy KP. Dziwie sie ze moj 1 XDD przy zapaleniu mi czegos takiego nie dal tylko leczyl mnie nystatyna.... Pogadam z moim obecnym onko ginem. Jutro juz wizyta i seks :D za dobe... łiiii....
Wlasnie swierdzilam, ze jak cytologia wyjdzie nie taka to chociazbym miala robic co miesiac do skutku to bede :D i bede dreczyc tego mojego doktora. Mieli rok.

Do góry