kara86
Fanka BB :)
spełnienia wszystkich marzeńDziękuję dziewczyny[emoji173] jesteście kochane[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spełnienia wszystkich marzeńDziękuję dziewczyny[emoji173] jesteście kochane[emoji173]
Wszystkiego wspaniałego, radości i Twoich upragnionyvh dwóch kreseczek!Dziękuję dziewczyny[emoji173] jesteście kochane[emoji173]
Na zajście w ciążę w każdym cyklu masz około 30% szans. Może się udało. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób testCzy są duże szansa ze jestem w ciąży mimo negatywnego testu (super czuły 10mlU) w 26dc z porannego moczu? cykle mam 29dniowe, kalendarzyk owulacje pokazuje w 16dc a stosunki były w dn. 7,8,9,14,15,16,17,19,20,21dc.
Proszę o odpowiedz bo jestem coraz bardziej załamana..
Za dużo internetów to niezdrowo mi 2 dni przed terminem @ wyszła biel. A w dniu lekka kreska. Miałam cykle regularne co 28 dniDziękuje ale czytając na forach ze niektórym wychodzi już w 24dc moja nadzieja blednie..
P.S. 14pdo tj 14 dzień po okresie ?
Absolutnie nie, nawet wskazane jest zeby zrobic cytologie w 1 trym i 3 trym, jezeli nie byla robiona przed ciąząDziewczyny moja Pani gin robiła mi cytologię w pierwszym tygodniu ciąży ( nie wiedziałam, ze jestem)
Po 3cyklach daliśmy spokój narazie, a tu pare dni temu niespodzianka
Czy to ma wpływ na ciąże zarodek? Cytologia w pierwszym tygodniu czy nie ?
wiem jaka jest jej historia, obie się leczymy. W tym temacie bardzo dużo razem rozmawiałyśmy. Bardzo cieszę się jej szczęściem, naprawdę bo ucieszyłam się jak to usłyszałam ale jednocześnie łzy napłynęły do oczuNigdy nie wiesz jaka naprawdę jest jej historia. Trudno oczekiwać, że ktoś się nie będzie cieszył swoim szczęściem. Płaczmy kiedy jest powód, ale i cieszmy się kiedy jest powód. Na forum też się dziewczyny chwalą kreseczkami
Aaaaa to spoko. Czytam skutki uboczne. Drozdzyca czyli nie koniec swiata. W razie co pozniej Cie doleczyc nystatyna/klotrimazolem i gitara. Nie dal by Ci nic ciezkiego przy KP. Dziwie sie ze moj 1 XDD przy zapaleniu mi czegos takiego nie dal tylko leczyl mnie nystatyna.... Pogadam z moim obecnym onko ginem. Jutro juz wizyta i seks za dobe... łiiii....Dostałam chlorek dekwaliniowy. Można w ciąży i przy kp [emoji854]