Charbel
Fanka BB :)
Gratulacje i w razie co chwal się wynikami betyMelduję,że druga kreseczka na swoim miejscu jutro beta Zobacz załącznik 1222476
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje i w razie co chwal się wynikami betyMelduję,że druga kreseczka na swoim miejscu jutro beta Zobacz załącznik 1222476
właśnie mnie zastanawiało dziś czy są jakieś dodatkowe ubezpieczenia na życia, które pozwalają na leczenie niepłodności, bo na razie wszystkie taką opcje wykluczająTez slyszalam, że przyjmuje w Tarnowie.
Ja korzystam z PZU Pomoc i akurat mam za darmo wizyty ale nie orientowałam się jak narazie jak to u innych
Cześć, ja biorę duphaston drugi cykl, w pierwszym przez dwa/trzy dni mnie mdliło, ale to podobno od piku progesteronu w organizmie, reaguje na to między innymi żołądek.. Ja w poprzednim cyklu miałam prawie wszystkie objawy ciążowe, czytałam o nim na paru forach i to normalne przy tych lekach-dziewczyny pisały, żeby nie brać objawów jako ciążowych, bo można się tylko rozczarować i tylko test z bety lub ciążowy będzie wiarygodny w czasie prawdopodobnej miesiączki [emoji4]
Sprobuj poszukać Dr Wojciech Falecki, obserwuje go na Instagramie fajuny gość :-) Chyba skuteczny bo co chwilę foty wrzuca z dzidziusiami oDziewczyny, a czy polecacie jakiegoś konkretnego ginekologa w Warszawie? Jak wygląda ten monitoring cyklu?
No nic pozostaje ci działać i czekać, nic już nie zrobiszJa mam dziś dola. Cykl stymulowany Letrozolem dziś 14 dc a testy owu blade od kilku dni robię i ledwo widoczne te drugie kreski nic nie ciemnieją, temperatura skacze góra dół ale cały czas nisko chyba nie będzie owulacji mimo stymulacji. W poprzednim cyklu też stymulowanym byłam na monitoringu to owu potwierdzona w 13dc. Śluzu niby dużo ale wodnisty jest. Chyba cykl na straty :-( Badania hormonów robilam na początku cyklu to idealne wyszły.
Niby tak ale nawet starań się w takiej sytuacji odechciewa, poszlabym na monitoring zobaczyć czy coś się dzieje ale akurat w środę święto wypada a tylko wtedy mój gin u nas przyjmuje. Tak to mam 70km do niego. Może i lepiej bo zaoszczedze kasę co ma być to będzie ;-) Cycki do góry następny cykl będzie z korzeniem Maca to może ruszy cośNo nic pozostaje ci działać i czekać, nic już nie zrobisz
No i tak masz myśleć!!!Niby tak ale nawet starań się w takiej sytuacji odechciewa, poszlabym na monitoring zobaczyć czy coś się dzieje ale akurat w środę święto wypada a tylko wtedy mój gin u nas przyjmuje. Tak to mam 70km do niego. Może i lepiej bo zaoszczedze kasę co ma być to będzie ;-) Cycki do góry następny cykl będzie z korzeniem Maca to może ruszy coś