reklama
Smaily
Fanka BB :)
Firma GAL w kapsułkach. Najpierw brałam 6dziennie, po dwóch miesiącach cztery. Podobno trzeba brać do owulacji tylko, ja biorę cały czas, nie stanowi to dla mnie problemuDziewczyny a jaki bierzecie wiesiołek na poprawę śluzu? Mile widziane konkretne nazwy preparatow i dawkowanie [emoji854] Zażywa się od 1 dc do owulacji tak? Dlaczego później nie można?
Smaily
Chyba nie ma refundacji, chyba że jako problemy z choroba zakrzepową to możesz próbowaćDziewczyny orientujecie się czy jest możliwość żeby jakiś lekarz wystawił mi receptę na Neoparin, żeby było taniej? Bo te koszty się mnożą
HeraUnique
Bo wywołuje skurcze macicy itp więc może przeszkadzać w zagnieżdżeniu lub nawet doprowadzić do wczesnego poronienia.Dziewczyny a jaki bierzecie wiesiołek na poprawę śluzu? Mile widziane konkretne nazwy preparatow i dawkowanie [emoji854] Zażywa się od 1 dc do owulacji tak? Dlaczego później nie można?
AniaL92
To może zrób betę?Dziewczyny, @ spóźnia się już 9 dni. 2 testy negatywne, a ja jestem ogromną panikarą
Mirnoti_95
Początkująca w BB
Mam pytanko, może pomożecie. W którym dni cyklu umówić się na monitoring, gdy mam bardzo długie cykle?? Według moich obserwacji w ostatnich cyklach owulacja była 24/25 dc.. do tego faza lutealna jest też wydlużona.
Agnieszka_1988
Dziękuję!
Dziękuję!Firma GAL w kapsułkach. Najpierw brałam 6dziennie, po dwóch miesiącach cztery. Podobno trzeba brać do owulacji tylko, ja biorę cały czas, nie stanowi to dla mnie problemu[emoji6]
Bo wywołuje skurcze macicy itp więc może przeszkadzać w zagnieżdżeniu lub nawet doprowadzić do wczesnego poronienia.
Hej dziewczyny!
@aquarius89 @MoniB1988 ja nie robiłam inseminacji, ale bardzo się nią interesuje. Do końca 2020 roku był powołany program ochrony zdrowia prokreacyjnego i tam robili inseminacje na nfz. Rozejrzyjcie się w swoich miastach, może miasta mają podobne programy dofinansowania.
Prywatnie sama inseminacja to koszt Ok 700-800zł. Do tego trzeba doliczyć badania i wizyty. Ja zakładałam, ze będzie mnie to kosztować Ok 1000/msc, ale nie mówię tego z własnego doświadczenia, wiec to tak orientacyjne traktujcie
@aquarius89 @MoniB1988 ja nie robiłam inseminacji, ale bardzo się nią interesuje. Do końca 2020 roku był powołany program ochrony zdrowia prokreacyjnego i tam robili inseminacje na nfz. Rozejrzyjcie się w swoich miastach, może miasta mają podobne programy dofinansowania.
Prywatnie sama inseminacja to koszt Ok 700-800zł. Do tego trzeba doliczyć badania i wizyty. Ja zakładałam, ze będzie mnie to kosztować Ok 1000/msc, ale nie mówię tego z własnego doświadczenia, wiec to tak orientacyjne traktujcie
reklama
Mama_malarka
Witajcie ja dziś pierwszy dzień w pracy po przerwie. Wypoczęta i póki co pełna sił
@ się rozkręca. Niech się już kończy bo temp chce mierzyć!
Co do testów owu. Ja jak zaszłam w drugą ciążę to w dniu, w którym był ten strzał test owu nie wyszedł pozytywny. Teraz niby miałam kupione i robiłam , ale tak mi to ryje mózg, że z testami odpuszczam. Kupię dziś wiesiołek i będę brak, bo ja z tym sacharowych, więc może coś to da.
Miłego dnia
@ się rozkręca. Niech się już kończy bo temp chce mierzyć!
Co do testów owu. Ja jak zaszłam w drugą ciążę to w dniu, w którym był ten strzał test owu nie wyszedł pozytywny. Teraz niby miałam kupione i robiłam , ale tak mi to ryje mózg, że z testami odpuszczam. Kupię dziś wiesiołek i będę brak, bo ja z tym sacharowych, więc może coś to da.
Miłego dnia
Podziel się: