reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja idę właśnie na pierwszy monitoring i kazała wypasować z przewidywaną datą owu tak żeby zrobić 2-3 wizyty monitoringi. Najlepiej przed owu, w okolicach owu i po owu. U mnie chodzi jeszcze o sprawdzenie jak rosną.
No właśnie o to mi chodzi od początku ,ze bez sensu isc w 1 dc tak mi ustalił wizytę ,kiedy jeszcze nie wezme clo , bo gdybym miała w okolicy owulacji to byłoby racjonalne . Ale to mój błąd , bo żnie umówiłam się u niego zaraz po wizycie tylko zadzwoniłam kilka dni później i może zapomniał wogole o co chodzi w moich wizytach

Właśnie , ja tez wątpię nigdy nie miałam badania w trakcie okresu i wydaje mi się to bez sensu bo nawet nie zdążę wziac clo , a chyba chodzi o to żeby zobaczyć jaka reakcja jest po , tak ? Dziękuje ❤️
Tak, lekarz zobaczy czy lek zadziałał i pęcherzyki rosną. Jeśli nie będzie reakcji to zwiększy dawkę. Później powinien jeszcze sprawdzić czy pękają same. No chyba, że od razu zapisze lek na pęknięcie, bo i tacy się zdarzają. Ten 9/10 dc jest odpowiedni na pierwszą wizytę 😉

No właśnie o to mi chodzi od początku ,ze bez sensu isc w 1 dc tak mi ustalił wizytę ,kiedy jeszcze nie wezme clo , bo gdybym miała w okolicy owulacji to byłoby racjonalne . Ale to mój błąd , bo żnie umówiłam się u niego zaraz po wizycie tylko zadzwoniłam kilka dni później i może zapomniał wogole o co chodzi w moich wizytach
Przepraszam że wchodzę tak w połowie tematu
Mój lekarz też kazał przychodzić 1dc potem 11/12dc i kolejny 16 gdy pęcherzyk był spory dostawalam zastrzyk na pęknięcie

reklama
Do góry