blanny
Fanka BB :)
Ja też się uśmiałamTekst : "twój pasek na brzuchu to pasek na brzuchu" wymiata [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się uśmiałamTekst : "twój pasek na brzuchu to pasek na brzuchu" wymiata [emoji23][emoji23]
Ja już nie wiem czy menopauza czy małpa na zakręcie, ale od kilku dni czuję się dziwniePierwszy uśmiech w dniu dzisiejszym
32dc, żadnych zmian, okresu ani widu ani słychu już naprawdę menopauzę sobie wkręcam...
Ja sobie nie wyobrażam, żeby mój miał mi tak powiedzieć.. W którym dniu przypuszczalnie miałaś owu?Pierwszy uśmiech w dniu dzisiejszym
32dc, żadnych zmian, okresu ani widu ani słychu już naprawdę menopauzę sobie wkręcam... Mój mąż mówi, że ja zawsze byłam zepsuta i nic go nie dziwi.
Ale on to na żarty mi tłumaczy, bo ja ciągle mam jakieś problemy zdrowotne i przypuszczalnie w ogóle miałam nie mieć dzieci. I mówi, że poprostu nic nowegoJa sobie nie wyobrażam, żeby mój miał mi tak powiedzieć.. W którym dniu przypuszczalnie miałaś owu?
To skutecznego molestowania. Cudownie mieć chociaż ku temu argument mój mnie molestuje i w momencie akcji'' mamoooo....krew mi leci z nosa! '' więc nie wiem jak to się potoczy, ale ja mam libido -15765Moja owu jest bolesna. Znaczy nie wiem czy to dzis bo caly tydzien tetsy owu negatywne XD a dzis jak wywalily 2 krechy to mi galy wyszly. A etraz boli mnie kosc ogonowa, biodro, lewy jajnik i jestem molestowana przez nie meza.