Ja zaszlam dwa razy za pierwszym [emoji28] i sobie teraz mówię, że trzy razy się nie da [emoji38]
Do trzech razy sztuka. Nigdy nie mów nigdy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaszlam dwa razy za pierwszym [emoji28] i sobie teraz mówię, że trzy razy się nie da [emoji38]
Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam
Pierwszy raz mierze temp i to normalne że tak mi skacze? Badam codziennie o 7 rano (tak ustawiam budzik mierze i ide dalej spać) Zawsze jest to po min 3 godzinach snu. Dziś 12 DC sluzu sporo, w poprzednim cyklu na monitoringu wyszło że owu była w 13 DC. Dziś test owu negatywny, jest tylko jakiś bladzioch.
Chyba za szybko na linea nigra. Bynajmniej mi się pojawiła dopiero w 2 połowie 2 trymestrze.Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam
Zobacz załącznik 1222048
DZIEWCZYNY CZY TO KRESA?Zobacz załącznik 1222057
Ja taką kreskę mam cały czas... TO NIE JEST KRESA. Kresa pojawia sie w późniejszym okresie ciąży, jest ciemniejsza, grubsza i ciągnie się od spojenia łonowego aż do pępka a czasem nawet wyżej przez cały brzuchDZIEWCZYNY CZY TO KRESA?Zobacz załącznik 1222057
Mierzysz w pochwie czy w ustach? Ja mierzę w ustach i nie mam aż takich skoków. Ponoć w pochwie jest jeszcze dokładniej.Pierwszy raz mierze temp i to normalne że tak mi skacze? Badam codziennie o 7 rano (tak ustawiam budzik mierze i ide dalej spać) Zawsze jest to po min 3 godzinach snu. Dziś 12 DC sluzu sporo, w poprzednim cyklu na monitoringu wyszło że owu była w 13 DC. Dziś test owu negatywny, jest tylko jakiś bladzioch.
Badam w ustach pod językiem Mąż mi zabronił w pochwieBadasz w pochwie?