reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Jeśli ten cykl bedzie 36 dniowy to w 28 dc. Za wcześnie na jakikolwiek objawy. A jak jesteś ciekawa to zrób test ciążowy [emoji2368]
Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam

Pierwszy raz mierze temp i to normalne że tak mi skacze? Badam codziennie o 7 rano (tak ustawiam budzik mierze i ide dalej spać) Zawsze jest to po min 3 godzinach snu. Dziś 12 DC sluzu sporo, w poprzednim cyklu na monitoringu wyszło że owu była w 13 DC. Dziś test owu negatywny, jest tylko jakiś bladzioch.

Załączniki

• Screenshot_2021-01-02-19-45-51-229_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2021-01-02-19-45-51-229_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 82
Badasz w pochwie?
Pierwszy raz mierze temp i to normalne że tak mi skacze? Badam codziennie o 7 rano (tak ustawiam budzik mierze i ide dalej spać) Zawsze jest to po min 3 godzinach snu. Dziś 12 DC sluzu sporo, w poprzednim cyklu na monitoringu wyszło że owu była w 13 DC. Dziś test owu negatywny, jest tylko jakiś bladzioch.

Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam
Zobacz załącznik 1222048
Chyba za szybko na linea nigra. Bynajmniej mi się pojawiła dopiero w 2 połowie 2 trymestrze.

Na ile wątków jeszcze wrzucisz swój post?
Twój pasek na brzuchu to pasek na brzuchu. Jesteś w 28 dc, a jak sama mówisz zdarza Ci się, że cykle są 36 dniowe, zatem może być tak, że do miesiączki masz jeszcze 8 dni, a nie znając długości Twojej fazy lutealnej, daty owulacji itp możemy strzelać, że jesteś no 3 dni po owulacji, a to zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy

Mierzysz w pochwie czy w ustach? Ja mierzę w ustach i nie mam aż takich skoków. 🧐 Ponoć w pochwie jest jeszcze dokładniej.

reklama
Do góry