reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Jeśli ten cykl bedzie 36 dniowy to w 28 dc. Za wcześnie na jakikolwiek objawy. A jak jesteś ciekawa to zrób test ciążowy [emoji2368]
Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam

Pierwszy raz mierze temp i to normalne że tak mi skacze? Badam codziennie o 7 rano (tak ustawiam budzik mierze i ide dalej spać) Zawsze jest to po min 3 godzinach snu. Dziś 12 DC sluzu sporo, w poprzednim cyklu na monitoringu wyszło że owu była w 13 DC. Dziś test owu negatywny, jest tylko jakiś bladzioch.

Załączniki

• Screenshot_2021-01-02-19-45-51-229_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2021-01-02-19-45-51-229_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 79
Badasz w pochwie?
Pierwszy raz mierze temp i to normalne że tak mi skacze? Badam codziennie o 7 rano (tak ustawiam budzik mierze i ide dalej spać) Zawsze jest to po min 3 godzinach snu. Dziś 12 DC sluzu sporo, w poprzednim cyklu na monitoringu wyszło że owu była w 13 DC. Dziś test owu negatywny, jest tylko jakiś bladzioch.

Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam
Zobacz załącznik 1222048
Chyba za szybko na linea nigra. Bynajmniej mi się pojawiła dopiero w 2 połowie 2 trymestrze.

Na ile wątków jeszcze wrzucisz swój post?
Twój pasek na brzuchu to pasek na brzuchu. Jesteś w 28 dc, a jak sama mówisz zdarza Ci się, że cykle są 36 dniowe, zatem może być tak, że do miesiączki masz jeszcze 8 dni, a nie znając długości Twojej fazy lutealnej, daty owulacji itp możemy strzelać, że jesteś no 3 dni po owulacji, a to zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy

Mierzysz w pochwie czy w ustach? Ja mierzę w ustach i nie mam aż takich skoków. 🧐 Ponoć w pochwie jest jeszcze dokładniej.

reklama
Do góry