Daraa_94
Fanka BB :)
Czyli to wpadka?Nikt się nie starał, a poza tym życie prywatne zostawiam dla siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli to wpadka?Nikt się nie starał, a poza tym życie prywatne zostawiam dla siebie
Nie staraliśmy się, ale nie było też, że nie chcemy, więc nie jest to wpadka. Po prostu tak wyszłoCzyli to wpadka?
Zawsze dość szczegółowo opisywałaś życie prywatne skąd miałam wiedzieć, że teraz nagle zostawiasz je dla siebie.Nikt się nie starał, a poza tym życie prywatne zostawiam dla siebie
Trzymam kciuki! Obyś miała nudne 9 miesięcy.Żegnam dziewczyny. Miłych starań
Zostawiam, bo nie chce dram. Tak po prostu lepiej, być może doroślejZawsze dość szczegółowo opisywałaś życie prywatne skąd miałam wiedzieć, że teraz nagle zostawiasz je dla siebie.
dobra poczekam... niech pierwszy cykl staran bedzie pierwszym miesiacem w nowym roku.Ja zaszlam dwa razy za pierwszym [emoji28] i sobie teraz mówię, że trzy razy się nie da [emoji38]
Teraz pozostaje się tylko zamartwiać czy wszystko dobrzeTrzymam kciuki! Obyś miała nudne 9 miesięcy.