Gondzi_a
Fanka BB :)
Tak, mam ich za dużoNa co to na komórki nk?
Dziś wlew trwał 3h. Zwariować idzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mam ich za dużoNa co to na komórki nk?
Zobacz załącznik 1221884 czy coś tu jest,czy ja bardzo chcę coś widzieć?
No ta nie każda lubi długie cykle dla mnie 28 dni są idealne heheOby nie na długo
Czekam na wieści od ciebie. Też chyba kupię sobie testy owu żeby zobaczyć kiedy po poronieniu wróci cykl na normalne toryKurczę a u mnie i owulacyjne i ciążowe biel vizira dzis 27dc. Fakt że testy owu zaczęłam robić 4 dni temu ale po zabiegu ciul wie czego i kiedy się spodziewać a mam to robię. Nie czuje się ani na okres ani na owulację. Ogólnie do bani, w poniedziałek ginekolog zobaczymy co powie.
Ja po zabiegu biorę pregne start, wit D wit c i tyle. Oleju z wiesiołka nie mogę bo mnie brzuch po nim bolałCzym się suplementujesz jeśli w ogóle po zabiegu? Przyjmuję Pregna Start, D3 1000j, olej z wiesiołka (polecam, biorę już 3mce, poprawia śluz, a włosy po nim są cudowne) i cynk, który daję też mężowi. Pije też soki wyciskane z buraka na poprawę morfologii, po każdym zabiegu warto podnieść żelazo. W pon idę na badania krwi, zrobię bhcg dodatkowo żeby sprawdzić czy spadło.
Daj znać po wizycie, sytuacja u nas prawie taka sama, więc mocno trzymam kciuki albo za pozytywny ciążowy, albo chociaż za prawidłowy cykl
No właśnie ginka zawsze podkreśla, że jajniki nie wyglądają jak przy pcos Czyli wygląda na to, że śluz niewiele ma wspólnego z dojrzewaniem i pękaniem pęcherzyków. Dziękuję Ci za odpowiedź. Od przyszłego cyklu zacznę brać Clo. Zobaczymy czy i kiedy coś ruszy.
Ja w sumie mam w domu 2.Dziewczyny czy polecacie jakieś konkretne testy ciążowe ?
Czytałam że pinki nie są polecane a te zawsze kupowała więc chętnie się dowiem jakie polecacie
12 dc i mam peak. Kurde... dołuje mnie ten celibat. Niby wyniki hist pat dobre ani śladu dysplazji, ale gdzieś tam w głowie mam tą cytologie z listopada asc H. Dziś mija równe 30 dni od lyzeczkowania i wycinkow i mnie nosi. Powtarzam sobie ze 2 raz w pierwszym cyklu nie znajdę A przynajmniej sobie pobzykam, ale boję się co mi gin w sobotę powie. Xd
Dziewczyny czy polecacie jakieś konkretne testy ciążowe ?
Czytałam że pinki nie są polecane a te zawsze kupowała więc chętnie się dowiem jakie polecacie