reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
12 dc i mam peak. Kurde... dołuje mnie ten celibat. Niby wyniki hist pat dobre ani śladu dysplazji, ale gdzieś tam w głowie mam tą cytologie z listopada asc H. Dziś mija równe 30 dni od lyzeczkowania i wycinkow i mnie nosi. Powtarzam sobie ze 2 raz w pierwszym cyklu nie znajdę A przynajmniej sobie pobzykam, ale boję się co mi gin w sobotę powie. Xd

Kurczę a u mnie i owulacyjne i ciążowe biel vizira :( dzis 27dc. Fakt że testy owu zaczęłam robić 4 dni temu ale po zabiegu ciul wie czego i kiedy się spodziewać a mam to robię. Nie czuje się ani na okres ani na owulację. Ogólnie do bani, w poniedziałek ginekolog zobaczymy co powie.
Czekam na wieści od ciebie. Też chyba kupię sobie testy owu żeby zobaczyć kiedy po poronieniu wróci cykl na normalne tory
Czym się suplementujesz jeśli w ogóle po zabiegu? Przyjmuję Pregna Start, D3 1000j, olej z wiesiołka (polecam, biorę już 3mce, poprawia śluz, a włosy po nim są cudowne) i cynk, który daję też mężowi. Pije też soki wyciskane z buraka na poprawę morfologii, po każdym zabiegu warto podnieść żelazo. W pon idę na badania krwi, zrobię bhcg dodatkowo żeby sprawdzić czy spadło.
Daj znać po wizycie, sytuacja u nas prawie taka sama, więc mocno trzymam kciuki👍 albo za pozytywny ciążowy, albo chociaż za prawidłowy cykl🤗
Ja po zabiegu biorę pregne start, wit D wit c i tyle. Oleju z wiesiołka nie mogę bo mnie brzuch po nim bolał

No właśnie ginka zawsze podkreśla, że jajniki nie wyglądają jak przy pcos 🤷 Czyli wygląda na to, że śluz niewiele ma wspólnego z dojrzewaniem i pękaniem pęcherzyków. Dziękuję Ci za odpowiedź. Od przyszłego cyklu zacznę brać Clo. Zobaczymy czy i kiedy coś ruszy.

U mnie też był śluz płodny i szyjka wysoko, nawet w bezowulacyjnych cyklach.

Dziewczyny czy polecacie jakieś konkretne testy ciążowe ?
Czytałam że pinki nie są polecane a te zawsze kupowała 😉 więc chętnie się dowiem jakie polecacie 🙂
Ja w sumie mam w domu 2.
Właśnie ten słynny Pink 10 i Facelle też 10. I tak leżą biedne czekają na odpowiedni moment😅 ale zawsze @ szybsza 🤷‍♀️ ale też czekam co dziewczyny polecą 😁

Ja zaszlam dwa razy za pierwszym [emoji28] i sobie teraz mówię, że trzy razy się nie da [emoji38]
12 dc i mam peak. Kurde... dołuje mnie ten celibat. Niby wyniki hist pat dobre ani śladu dysplazji, ale gdzieś tam w głowie mam tą cytologie z listopada asc H. Dziś mija równe 30 dni od lyzeczkowania i wycinkow i mnie nosi. Powtarzam sobie ze 2 raz w pierwszym cyklu nie znajdę A przynajmniej sobie pobzykam, ale boję się co mi gin w sobotę powie. Xd

reklama
Do góry