reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
12 dc i mam peak. Kurde... dołuje mnie ten celibat. Niby wyniki hist pat dobre ani śladu dysplazji, ale gdzieś tam w głowie mam tą cytologie z listopada asc H. Dziś mija równe 30 dni od lyzeczkowania i wycinkow i mnie nosi. Powtarzam sobie ze 2 raz w pierwszym cyklu nie znajdę A przynajmniej sobie pobzykam, ale boję się co mi gin w sobotę powie. Xd

Kurczę a u mnie i owulacyjne i ciążowe biel vizira :( dzis 27dc. Fakt że testy owu zaczęłam robić 4 dni temu ale po zabiegu ciul wie czego i kiedy się spodziewać a mam to robię. Nie czuje się ani na okres ani na owulację. Ogólnie do bani, w poniedziałek ginekolog zobaczymy co powie.
Czekam na wieści od ciebie. Też chyba kupię sobie testy owu żeby zobaczyć kiedy po poronieniu wróci cykl na normalne tory
Czym się suplementujesz jeśli w ogóle po zabiegu? Przyjmuję Pregna Start, D3 1000j, olej z wiesiołka (polecam, biorę już 3mce, poprawia śluz, a włosy po nim są cudowne) i cynk, który daję też mężowi. Pije też soki wyciskane z buraka na poprawę morfologii, po każdym zabiegu warto podnieść żelazo. W pon idę na badania krwi, zrobię bhcg dodatkowo żeby sprawdzić czy spadło.
Daj znać po wizycie, sytuacja u nas prawie taka sama, więc mocno trzymam kciuki👍 albo za pozytywny ciążowy, albo chociaż za prawidłowy cykl🤗
Ja po zabiegu biorę pregne start, wit D wit c i tyle. Oleju z wiesiołka nie mogę bo mnie brzuch po nim bolał

No właśnie ginka zawsze podkreśla, że jajniki nie wyglądają jak przy pcos 🤷 Czyli wygląda na to, że śluz niewiele ma wspólnego z dojrzewaniem i pękaniem pęcherzyków. Dziękuję Ci za odpowiedź. Od przyszłego cyklu zacznę brać Clo. Zobaczymy czy i kiedy coś ruszy.

U mnie też był śluz płodny i szyjka wysoko, nawet w bezowulacyjnych cyklach.

Dziewczyny czy polecacie jakieś konkretne testy ciążowe ?
Czytałam że pinki nie są polecane a te zawsze kupowała 😉 więc chętnie się dowiem jakie polecacie 🙂
Ja w sumie mam w domu 2.
Właśnie ten słynny Pink 10 i Facelle też 10. I tak leżą biedne czekają na odpowiedni moment😅 ale zawsze @ szybsza 🤷‍♀️ ale też czekam co dziewczyny polecą 😁

Ja zaszlam dwa razy za pierwszym [emoji28] i sobie teraz mówię, że trzy razy się nie da [emoji38]
12 dc i mam peak. Kurde... dołuje mnie ten celibat. Niby wyniki hist pat dobre ani śladu dysplazji, ale gdzieś tam w głowie mam tą cytologie z listopada asc H. Dziś mija równe 30 dni od lyzeczkowania i wycinkow i mnie nosi. Powtarzam sobie ze 2 raz w pierwszym cyklu nie znajdę A przynajmniej sobie pobzykam, ale boję się co mi gin w sobotę powie. Xd

reklama
Do góry