Ja tylko Folik + Żelazo bo po zabiegu mi spadło do 9 z prawie 13tu . Poza tym nic. Może spróbuje wiesiołka na te włosy bo co do śluzu to problemów nigdy nie miałamCzym się suplementujesz jeśli w ogóle po zabiegu? Przyjmuję Pregna Start, D3 1000j, olej z wiesiołka (polecam, biorę już 3mce, poprawia śluz, a włosy po nim są cudowne) i cynk, który daję też mężowi. Pije też soki wyciskane z buraka na poprawę morfologii, po każdym zabiegu warto podnieść żelazo. W pon idę na badania krwi, zrobię bhcg dodatkowo żeby sprawdzić czy spadło.
Daj znać po wizycie, sytuacja u nas prawie taka sama, więc mocno trzymam kciuki albo za pozytywny ciążowy, albo chociaż za prawidłowy cykl
reklama
Ja prawie tak samo. 1 ciaza za pierwszym razem, 2ga ciaza za 2 ale w sumie jakby za pierwszym bo w pierwszym zlapalam paskudna angine I sexu prawie nie było. 3caia ciaza też za 1szym razem ale niestety skończyło się zabiegiem. Zobaczymy jak to teraz bedzie. Boję się że się wszystko popierniczyJa zaszlam dwa razy za pierwszym [emoji28] i sobie teraz mówię, że trzy razy się nie da [emoji38]
Smaily
Fanka BB :)
Rzeczywiście żelazo poleciało. Jedz jeśli lubisz dużo cytrusów(byle nie grejpfrut) i natkę pietruszki(nawet na kanapki). Zawierają mnóstwo wit.C i polepszają wchłanianie żelaza. Ja w tabletkach brać nie mogę, mam sensacje żołądkoweJa tylko Folik + Żelazo bo po zabiegu mi spadło do 9 z prawie 13tu . Poza tym nic. Może spróbuje wiesiołka na te włosy bo co do śluzu to problemów nigdy nie miałam
CzarnaMamba21
blanny
Rozumiem, że udało Wam się tak szybko ustabilizować sytuację materialną, że od razu się w grudniu staraliscie...? No i gratulacje oczywiścieHej. Miałam do was dołączyć, ale nawet nie zdążę i będę się żegnać. Piszę by wam życzyć powodzenia i trzymam mocno kciuki.
Ja test zrobiłam przed chwilką, ręce się trzęsą, nie wiem co robić, więc płaczę ze szczęścia. Ps. U nas wsio gra
Pięknie! GratulacjeHej. Miałam do was dołączyć, ale nawet nie zdążę i będę się żegnać. Piszę by wam życzyć powodzenia i trzymam mocno kciuki.
Ja test zrobiłam przed chwilką, ręce się trzęsą, nie wiem co robić, więc płaczę ze szczęścia. Ps. U nas wsio gra
Ja już po konsultacji z endokrynologiem (kocham telewizyty). Większość badań ok, zwiększył euthyrox do 50 (co zresztą zrobiłam już sama jak tylko zobaczyłam wynik[emoji87]) Stwierdził, że na podstawie tych badań nie widzi jakichkolwiek problemów z płodnością po stronie hormonalnej więc mam zadbać o tarczycę, dietę i ruch i oczywiście intensywnie się starać [emoji41]
Materialną, hormonalną [emoji41]
Rozumiem, że udało Wam się tak szybko ustabilizować sytuację materialną, że od razu się w grudniu staraliscie...? No i gratulacje oczywiście [emoji4]
reklama
CzarnaMamba21
Nikt się nie starał, a poza tym życie prywatne zostawiam dla siebieRozumiem, że udało Wam się tak szybko ustabilizować sytuację materialną, że od razu się w grudniu staraliscie...? No i gratulacje oczywiście
Podziel się: