reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Czym się suplementujesz jeśli w ogóle po zabiegu? Przyjmuję Pregna Start, D3 1000j, olej z wiesiołka (polecam, biorę już 3mce, poprawia śluz, a włosy po nim są cudowne) i cynk, który daję też mężowi. Pije też soki wyciskane z buraka na poprawę morfologii, po każdym zabiegu warto podnieść żelazo. W pon idę na badania krwi, zrobię bhcg dodatkowo żeby sprawdzić czy spadło.
Daj znać po wizycie, sytuacja u nas prawie taka sama, więc mocno trzymam kciuki👍 albo za pozytywny ciążowy, albo chociaż za prawidłowy cykl🤗
Ja tylko Folik + Żelazo bo po zabiegu mi spadło do 9 z prawie 13tu :(. Poza tym nic. Może spróbuje wiesiołka na te włosy bo co do śluzu to problemów nigdy nie miałam ;)

reklama
Ja zaszlam dwa razy za pierwszym [emoji28] i sobie teraz mówię, że trzy razy się nie da [emoji38]
Ja prawie tak samo. 1 ciaza za pierwszym razem, 2ga ciaza za 2 ale w sumie jakby za pierwszym bo w pierwszym zlapalam paskudna angine I sexu prawie nie było. 3caia ciaza też za 1szym razem ale niestety skończyło się zabiegiem. Zobaczymy jak to teraz bedzie. Boję się że się wszystko popierniczy :(

Ja tylko Folik + Żelazo bo po zabiegu mi spadło do 9 z prawie 13tu :(. Poza tym nic. Może spróbuje wiesiołka na te włosy bo co do śluzu to problemów nigdy nie miałam ;)
Rzeczywiście żelazo poleciało. Jedz jeśli lubisz dużo cytrusów(byle nie grejpfrut) i natkę pietruszki(nawet na kanapki). Zawierają mnóstwo wit.C i polepszają wchłanianie żelaza. Ja w tabletkach brać nie mogę, mam sensacje żołądkowe😞

Hej. Miałam do was dołączyć, ale nawet nie zdążę i będę się żegnać. Piszę by wam życzyć powodzenia i trzymam mocno kciuki.
Ja test zrobiłam przed chwilką, ręce się trzęsą, nie wiem co robić, więc płaczę ze szczęścia. Ps. U nas wsio gra :)

Załączniki

• IMG_20210102_170127.jpg
    IMG_20210102_170127.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 203
Hej. Miałam do was dołączyć, ale nawet nie zdążę i będę się żegnać. Piszę by wam życzyć powodzenia i trzymam mocno kciuki.
Ja test zrobiłam przed chwilką, ręce się trzęsą, nie wiem co robić, więc płaczę ze szczęścia. Ps. U nas wsio gra :)
Rozumiem, że udało Wam się tak szybko ustabilizować sytuację materialną, że od razu się w grudniu staraliscie...? No i gratulacje oczywiście 😊

Pięknie! Gratulacje :)

Ja już po konsultacji z endokrynologiem (kocham telewizyty). Większość badań ok, zwiększył euthyrox do 50 (co zresztą zrobiłam już sama jak tylko zobaczyłam wynik[emoji87]) Stwierdził, że na podstawie tych badań nie widzi jakichkolwiek problemów z płodnością po stronie hormonalnej więc mam zadbać o tarczycę, dietę i ruch i oczywiście intensywnie się starać [emoji41]

reklama
Do góry