reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A brałaś w poprzednim cyklu? Może lekarz chce sprawdzić czy nie ma torbieli lub ogólnie jak wszystko tam wygląda, nim rozpoczniesz stymulacje. Ja chodziłam w 11/12 dc na pierwszy monitoring 😉
Nie w poprzednim cyklu nie brałam pierwszy raz mam wziac w 3 dc wizytę mam 12.01 a okres będzie 11.01,12.01, bądź 13.01 dopiero w 3 dc mam wziac 1 raz

reklama
Kurczę a u mnie i owulacyjne i ciążowe biel vizira :( dzis 27dc. Fakt że testy owu zaczęłam robić 4 dni temu ale po zabiegu ciul wie czego i kiedy się spodziewać a mam to robię. Nie czuje się ani na okres ani na owulację. Ogólnie do bani, w poniedziałek ginekolog zobaczymy co powie.

Witajcie :)
Co do kp... Pierwszego karmiłam rok. Najpierw piersią, a później moim mlekiem z butli. Laktator nie stymulował piersi jak trzeba, więc co 2h w dzień i w nocy pompowalam. Po drodze chyba 5 razy zapalenie piersi...ciężki to był czas. Drugi był bardziej cycusiowy i dobiliśmy do 2 lat bez większych problemów.
@Gusiek90 ❤️ trzymam kciuki

Dziś musiałam odespać. B mnie obudził o 10:30 🤭 czuję, że mój cykl stoi w martwym punkcie... Nic się nie dzieje. Temp wciąż na poziomie 36.5 i ani w jedną ani w drugą. Dziś 32dc, a za 10 dni lekarz, więc liczę na jakieś przełomowe decyzje.

Cześć Wszystkim, u mnie 9dc, w sumie apka pokazuje, że płodne więc intensywne dni przed nami😁 oby okazały się owocne (12cs)... Śluz już się pojawia więc jest dobrze 💪
@Gusiek90 ja widzę kreseczke, cicho trzymam kciuki i czekam na dalsze wiadomości 💚🤞
ja testuje 3 inne aplikacje oprócz mojej, moja nie mówi kiedy będzie owu tylko ja wyznaczą po temp. inna mówi ze miałam w 8dc, kolejna że dzisiaj a trzecią że za 5dni 😂😂

ja testuje 3 inne aplikacje oprócz mojej, moja nie mówi kiedy będzie owu tylko ja wyznaczą po temp. inna mówi ze miałam w 8dc, kolejna że dzisiaj a trzecią że za 5dni 😂😂
Ja od 3 lat (2 lata po to, żeby wiedzieć kiedy okres😁) miałam jedną, ogólnie na niej się najbardziej opieram, bo ma najwięcej danych, niedawno zainstalowałam premom, żeby robić zdjęcia pasków, bo czasem dostaje bzika, czy to już czy nie - w sumie pierwsze paski teraz będę z nią miała 😊 ale wbiłam dane z ostatniego roku, żeby też było coś można odczytać... Według obu owu ma być 6.01. i tego będę się trzymać, zobaczę co paski pokażą 😁

Kurczę a u mnie i owulacyjne i ciążowe biel vizira :( dzis 27dc. Fakt że testy owu zaczęłam robić 4 dni temu ale po zabiegu ciul wie czego i kiedy się spodziewać a mam to robię. Nie czuje się ani na okres ani na owulację. Ogólnie do bani, w poniedziałek ginekolog zobaczymy co powie.
Czym się suplementujesz jeśli w ogóle po zabiegu? Przyjmuję Pregna Start, D3 1000j, olej z wiesiołka (polecam, biorę już 3mce, poprawia śluz, a włosy po nim są cudowne) i cynk, który daję też mężowi. Pije też soki wyciskane z buraka na poprawę morfologii, po każdym zabiegu warto podnieść żelazo. W pon idę na badania krwi, zrobię bhcg dodatkowo żeby sprawdzić czy spadło.
Daj znać po wizycie, sytuacja u nas prawie taka sama, więc mocno trzymam kciuki👍 albo za pozytywny ciążowy, albo chociaż za prawidłowy cykl🤗

reklama
Do góry